Amopage

Hvordan tilgi og glemme når noen Hurts deg

- Views 0
Advertisement

Hvordan tilgi og glemme når noen Hurts deg


Tilgi noen som sårer deg er ikke alltid lett. Glemme at de gjorde noe for å skade deg er mye vanskeligere. Men for din egen mentale velvære, er det gunstig å forholde seg til på et visst sinne og prøve å gå videre. Bor sint eller opprørt med noen ikke forårsaker dem så mye smerte som du føre deg selv ved å holde det vondt. Når noen har såret deg, er det best å prøve og tilgi den personen og til slutt glemmer hva som skjedde, selv om du aldri glemme at de skade deg. Her er noen måter å tilgi noen som har såret deg og gå videre fra smerten, slik at du kan leve et sunt smerte fritt liv igjen.

Bruksanvisning

Tillate noen mulighet til å be om unnskyldning når de har skadet deg. Selv om du kan være sint og ikke vil høre på noen som sårer deg, er det viktig å få en unnskyldning, og slik at du kan lære å tilgi den personen. Den beste måten å komme over å bli såret er å høre noen si at de er lei for det de har gjort. Uten at unnskyldning, vil din vrede bli til bitterhet og du vil begynne å stille spørsmål mer enn bare hendelse som skjedde. Du trenger ikke denne harde analyse av situasjonen, heller ikke du trenger mer smerte. La noen be om unnskyldning til deg for den skade de har forårsaket vil hjelpe deg å starte healing og erkjenner at en situasjon var ikke din feil alene, om noen i det hele tatt. Prøv å være åpen og lytte til unnskyldning at du fortjener for å komme over smerten en situasjon har medført, og til slutt glemmer feil gjort.

Lytt til en forklaring på hva som skjedde. Hvis du kan åpne deg opp og høre noen ut hvem som har såret deg, vil det hjelpe deg å takle situasjonen bedre. Å ha en grunn kan ofte gi deg et klarere bilde av noe som skjedde. Du kan ikke alltid tror grunnen og ser det som en unnskyldning, men lytter til en forklaring kan noen ganger hjelpe deg med å få orden på ting. En forklaring kan også bidra til å lette noe av forvirringen og smerten du føler når noen sårer deg. Stille spørsmål hjelper også. Fortell den personen som skadet deg at du har spørsmål og ønsker dem svarte ærlig. Lytt til svarene du får, og hvis de ikke er gode nok for deg, fortelle at personen du ønsker å vite mer. Å komme til bunns i hvorfor noen skade deg kan hjelpe deg til å takle smerte og tilgi den personen. Du vil også finne at til slutt din i stand til å glemme feil gjort og gå videre.

Innse at alle gjør feil. Vi er alle mennesker, og noen ganger er vi egoistiske mennesker. Ikke alle vil si å være på denne måten, men det skjer. Prøv å tenke på situasjonen som en feil. Er hva den personen gjorde noe du kan tilgi lett? Eller vil det ta mer tid. Noen ganger, jo mer noen sårer deg, jo vanskeligere er det å tilgi og glemme. Men det er viktig å huske at ingen av oss er perfekte, og hvis vi hadde gjort den samme feilen ... ville vi ha tilgivelse? Selv om det vil være vanskelig for deg å sette deg selv i andres sko som skade deg, kan det hjelpe å se den andre siden av historien og tenke på hvilke feil du har gjort i fortiden. Har du noen gang skadet noen uhell? Var din feil så forferdelig at det ikke skulle ha vært tilgitt? Sette deg selv på siden av feilen kan ofte hjelpe deg med å se en dårlig situasjon klarere og finne en måte å tilgi noen som har såret deg.

Gi det tid. Tilgivelse er ikke alltid lett, og jo mer skade du er av en situasjon, jo mindre apt du vil være å tilgi og glemme. Fortell den personen som skadet deg at du trenger plass. Forklar at du ikke er klar til å glemme helt ennå og trenger litt mer tid til å lære å tilgi. La dem få vite hvor dårlig de har skadet deg, og at det kommer til å ta litt tid fra hverandre for å finne ut hvordan du føler deg. Det er vanskelig å tenke klart når personen som har såret deg er alltid rundt deg. Tid og rom er nødvendig for oss å helbrede og finne ut hvordan vi virkelig føler om en situasjon. Prøv å ta denne gangen å sette ting i perspektiv og finne ut om du virkelig kan tilgi og glemme. Husk at ingenting er så fryktelig at vi ikke kan tilgi (selv om vi ikke kan glemme) og la gå av smerte at noen har gjort mot oss. Selv om noen har såret deg så dårlig at du aldri kan snakke med dem igjen, er det likevel viktig å tilgi ... for din egen mentale helse. Tiden leger alle sår som det sies og ha tid til deg selv vil sette deg inn i en klarere sinnstilstand og tillater deg å tilgi noen som har såret deg, selv om du er ferdig med den personen helt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-tilgi-og-glemme-nar-noen-hurts-deg/ "

相关文章!
 • Hvordan du kan klage en 1099 Når noen betalte deg Cash
  - 阅 0

  En 1099 er arkivert når noen betaler deg, men ikke holde tilbake skatter. Mange freelance arbeidere eller innleide arbeidstakere får 1099 i løpet av skatt tid; hvis det er feil, men det kan være problematisk hvis du har mottatt din betaling i kontant

 • Hva betyr det når noen merker deg på Facebook? Hva betyr det når noen merker deg på Facebook?
  - 阅 0

  Tags er en Facebook-enhet som hjelper venner dele informasjon om hverandre på det sosiale nettstedet. En kode er i hovedsak en link til din Facebook-profil som blir festet til et bilde eller post - noen på din venneliste er tillatt å merke deg. Heldi

 • Hvordan tilgi en venn som er skade deg Hvordan tilgi en venn som er skade deg
  - 阅 0

  Tilgi en venn - eller hvem som helst, for den saks skyld - gjør mer for deg enn du innser. Det frigjør hjernen din til å gå videre i livet uten å fokusere på det vonde du har opplevd. Tilgivelse betyr ikke at forholdet vil gå tilbake til å være den s