Amopage

Hvordan til fil for et juridisk skille i Utah

- Views 0
Advertisement

Hvordan til fil for et juridisk skille i Utah


I Utah, kan par som bor i egne boliger som ikke ønsker å få en skilsmisse får en juridisk separasjon ved å sende en handling for en midlertidig separasjon rekkefølge. Får en resolusjon av juridisk separasjon vil gi deg en regjering avgjørelse hvilke detaljer penge støtte retningslinjer og barnefordelingsspørsmål, samt bestemme hvordan du og din ektefelle dele din eiendom.

For å være kvalifisert for juridisk separasjon, både du og din ektefelle må ha vært Utah innbyggere for de siste 90 dagene, og du må vise at enten du eller din ektefelle har forlatt den andre, eller nekter å gi etter den andre.

Bruksanvisning

 • 1

Ansette en advokat før du begynner separasjonsprosessen. En advokat er ikke nødvendig for en juridisk separasjon, men hvis du er opptatt av barnefordeling eller økonomiske problemer, kan en advokat forbedre ditt tilfelle.

2

Besøk ditt fylke domstol og be om papirene til fil for en handling for en midlertidig separasjon. Fyll ut skjemaene og returnere dem til retten (din advokat er lov til å hjelpe deg). Du må betale en avgift på $ 25 for å sende inn skjemaene. Innen 20 dager vil du og din ektefelle får en innkalling til møte i retten.

3

Gå til retten på prøvedagen, og forklare årsaken til juridisk separasjon til dommeren, så vel som barnet forvaring og økonomiske bekymringer. Dommeren vil gi et dekret av juridisk separasjon hvilke detaljer barnefordeling, ekteskapelig støtte, og eiendom og gjeld divisjon.

4

Meld deg på en orientering kurs etter resolusjon av juridisk separasjon er bestilt (hvis du har barn, vil du og din ektefelle bli pålagt å melde). Hvis du ikke tror deltar på orientering kurset er nødvendig eller mulig, kan du be om at kravet frafalles av dommeren.

5

Avgjør om du ønsker å sende inn en begjæring om skilsmisse. Hvis du bestemmer deg for å bli skilt etter innlevering for juridisk separasjon, kan du gjøre det ved hoffet, som vil bli knyttet til den opprinnelige forespørsel om separasjon, slik at du ikke trenger å redetermine monetære og barnet forvaring problemer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-til-fil-for-et-juridisk-skille-i-utah/ "

相关文章!
 • Hvordan til fil for et juridisk skille i Ohio Hvordan til fil for et juridisk skille i Ohio
  - 阅 0

  Du kan endre ekteskapet tre forskjellige måter i Ohio - skilsmisse, oppløsning og juridisk separasjon. Ifølge fellesskap Legal Aid Service, Inc., en juridisk separasjon er "... en rettskjennelse som ikke lovlig avslutte et ekteskap, men tillater rett

 • Hvordan til fil for et juridisk skille i Chicago Hvordan til fil for et juridisk skille i Chicago
  - 阅 0

  En juridisk separasjon er svært lik en skilsmisse; den eneste virkelige forskjellen er at du og din ektefelle vil fortsatt være gift etter separasjonen er gitt. En juridisk separasjon kan ta opp spørsmål som barnefordeling, visitasjon og støtte og de

 • Hvordan til fil for et juridisk skille i North Carolina Hvordan til fil for et juridisk skille i North Carolina
  - 阅 0

  I Nord-Carolina, indikerer juridisk separasjon at et ektepar har vært bosatt i egne boliger med den hensikt å fortsette å leve fra hverandre. Separasjon kan tjene som en forløper til en juridisk skilsmisse mellom og mann og kone. Par kan skaffe jurid