Amopage

Hvordan til fil for en ubestridt skilsmisse Uten en advokat i Texas

- Views 0
Advertisement

Hvordan til fil for en ubestridt skilsmisse Uten en advokat i Texas


En ubestridt skilsmisse er en skilsmisse der begge parter er helt enige om alle problemene rundt slutten av ekteskapet deres. Disse problemene omfatter barnefordeling og støtte, underholdsbidrag og fordelingen av parets eiendom og gjeld. Par som er enige om disse spørsmålene ofte bestemmer seg for å sende en ubestridt skilsmisse for å spare tid og redusere deres potensielle juridiske utgifter. I Texas, til prosedyren arkivere og sluttføre en slik skilsmisse er enkel og kan gjennomføres uten hjelp av en advokat.

Du trenger

Opprop for skilsmisse

Fraskrivelse av sitat

innlevering avgift

endelig resolusjon

Hvordan til fil for en ubestridt skilsmisse Uten en advokat i Texas

Kontroller at du oppfyller residensplikt til fil for en ubestridt skilsmisse i Texas. Minst én av de involverte må ha bodd sammenhengende i staten i seks måneder før innlevering parter.

Klargjør den opprinnelige begjæringen om skilsmisse for Texas fylket tingretten hvor innlevering partiet lever. Informasjon om denne standarden Texas skjemaet omfatter både partenes navn og adresser, dato og sted for ekteskap, begrunnelse for skilsmisse og informasjon om barn, eiendom, gjeld og underholdsbidrag.

Signer oppropet og ta det pluss to eksemplarer til fylket tingretten. Du vil betale en søknadsavgift på $ 250 til $ 300, avhengig av fylket der handlingen er arkivert. Ekspeditøren vil åpne saken og gi det et nummer. Skriv saksnummeret på de to kopiene du har av skilsmisse.

Innlevering partiet må få en fraskrivelse av sitat og send det til ektefelle sammen med en kopi av skilsmisse. Ektefellen må undertegne fraskrivelse av sitat, et dokument som forteller retten at hun har fått skilsmisse, og trenger ikke å bli servert av en representant for retten.

Fil signert waiver siterings med kontorist av tingretten. I Texas, kan et par ikke be om en endelig høring tidligere enn 60 dager unna. Seksti dager er det ventetid før en dommer kan signere endelig resolusjon og sluttføre skilsmissen.

Forbered endelig resolusjon. Dette er dokumentet dommeren vil signere for å innvilge skilsmisse. Det inneholder informasjon som spesifiserer alle avtaler paret har kommet til om alle spørsmål om opphør av ekteskapet. Innlevering partiet vil ta dette endelig resolusjon til endelig behandling.

Planlegg den endelige høringen. Ulike tingrettene i Texas har ulike planlegging prosedyrer, så ring kontorist av domstolen i distriktet der skilsmisse er arkivert og spør hvordan å få en endelig høring planlagt for en ubestridt skilsmisse.

På tidspunktet for høringen, vil innlevering partiet tar til tinghuset en kopi av den endelige resolusjon. Dommeren vil stille noen enkle spørsmål basert på informasjonen i arkivert papirene. Dommeren vil deretter signere endelig resolusjon innvilge skilsmisse.

Innlevering partiet må arkivere endelig resolusjon med kontorist av domstolen og be om en bekreftet kopi. En bekreftet kopi av forordningen må sendes til den andre parten også. Pass på å holde denne viktige juridiske dokumenter på et trygt sted i tilfelle det er behov for i fremtiden.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-til-fil-for-en-ubestridt-skilsmisse-uten-en-advokat-i-texas/ "

相关文章!
 • Hvordan til fil din egen ubestridt skilsmisse i Texas Hvordan til fil din egen ubestridt skilsmisse i Texas
  - 阅 0

  Hvis du er et ektepar i Texas, og har besluttet at ekteskapet ikke fungerer, kan du ta ut skilsmisse. Hvis dere begge er enige om at du ønsker å bli skilt, og har kommet til enighet om saker som barnefordeling, gjeld og aktiva divisjon og som vil hol

 • Hvordan til fil for en ubestridt skilsmisse i Kentucky
  - 阅 0

  Du tenker kanskje du kjenner din ektefelle, men sende inn en skilsmisse, og se hvordan dette ektefelle blir en helt annen person. Når støvet legger seg, har du mistet mye og skilsmisse regninger kreve å bli betalt. Du kan være i en økonomisk eller fø

 • Hvordan til fil for skilsmisse uten en advokat i Texas
  - 阅 0

  Hvis du planlegger å filing for skilsmisse, og din ektefelle rider det, sjansene er du trenger en advokat. Men skilsmisse advokat avgifter i Texas er vanligvis ca $ 200 per time. Men hvis skilsmisse er ubestridt og nei-feil (du og din ektefelle er en