Amopage

Hvordan til fil for Common Law Skilsmisse i Texas

- Views 2
Advertisement

Hvordan til fil for Common Law Skilsmisse i Texas


Common-lov ekteskap gjør et par som bor sammen og holder seg ut som gift, gift i øynene av loven, selv om paret aldri hatt et bryllup eller oppnådd et ekteskap lisens. Texas er en av de få gjenværende statene som anerkjenner common-lov ekteskap. I Texas, kan en skilsmisse være nødvendig å avslutte en felles-loven ekteskap.

Bruksanvisning

Finn ut om du er i en felles-loven ekteskap. I Texas er det to måter å inngå en felles-loven ekteskap: Filing et sertifikat med domstolen kontorist som sier at du er gift under felles lov; eller bor sammen og holde dere ut til publikum som gift. I sistnevnte tilfelle, må begge parter være 18 år, har en eksklusiv residens, holder seg ut som gift og anser seg selv gift.

Avgjør om skilsmisse er nødvendig. Hvis du arkivert et sertifikat med domstolen, da skilsmisse er nødvendig. Hvis du inngått en felles-loven ekteskap forresten (ved å leve med noen og ringer hverandre ektefeller), da skilsmisse ikke nødvendigvis er påkrevd i henhold Texas lov. Men hvis du har barn eller betydelig eiendom eller eiendeler med felles-loven ektefelle, anbefales det at du filen for skilsmisse med mindre du kan bli enige om delingen og alle forpliktelser minnelighet.

Ansette en advokat hvis du ikke ønsker å representere deg selv. En advokat vil være i stand til å fullføre de nødvendige skjemaene, og forhandle frem en skilsmisse oppgjør eller forvaring avtale på dine vegne. Om nødvendig vil en skilsmisse advokat gå for retten og hevde din side.

Fullfør en Original Begjæring om skilsmisse og en erklæring om samtykke for partneren din å signere sier han ikke bestride skilsmisse. Begge former er tilgjengelig online og direkte fra din lokale tingrett. Det finnes flere former å velge mellom, avhengig av om du har barn og andre faktorer. Fyll ut spørsmålene på finansielle og frihetshensyn. Fil skjemaene med din lokale tingretten og tjene dem på partneren din. Delta på rettsmøter for å finne riktig fordeling av dine eiendeler og rettigheter og forpliktelser vedrørende barn.

Inngå en skilsmisse avtale med partneren din hvis dere begge ikke ønsker å ha retten bestemme fordelingen av eiendeler og rettigheter og plikter vedrørende barn. Dersom avtalen ikke er outlandish, vil retten skrive det som en ordre, slik at det håndheves i fremtiden. Denne avtalen kan inneholde bestemmelser om underholdsbidrag betalinger, barn visitas, deling av eiendom og barnebidrag.

Hint

De fleste skilsmisse advokater tilbyr gratis konsultasjoner. Siden fakta i hvert enkelt tilfelle kan variere, er det viktig at du i det minste se en advokat for en konsultasjon om skilsmisse er nødvendig, og i så fall om en advokat er nødvendig.

Det er en misforståelse at det å leve sammen alene kan resultere i en felles-loven ekteskap. I stedet må du cohabitate, hold ut til publikum at du er gift og har til hensikt å skape en felles-loven ekteskap.

Denne artikkelen er en oversikt over felles-loven skilsmisse i Texas. Det er ikke ment som en erstatning for juridisk rådgivning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-til-fil-for-common-law-skilsmisse-i-texas/ "

相关文章!
 • Hvordan til fil din egen ubestridt skilsmisse i Texas Hvordan til fil din egen ubestridt skilsmisse i Texas
  - 阅 0

  Hvis du er et ektepar i Texas, og har besluttet at ekteskapet ikke fungerer, kan du ta ut skilsmisse. Hvis dere begge er enige om at du ønsker å bli skilt, og har kommet til enighet om saker som barnefordeling, gjeld og aktiva divisjon og som vil hol

 • Hvordan til fil for en ubestridt skilsmisse Uten en advokat i Texas Hvordan til fil for en ubestridt skilsmisse Uten en advokat i Texas
  - 阅 0

  En ubestridt skilsmisse er en skilsmisse der begge parter er helt enige om alle problemene rundt slutten av ekteskapet deres. Disse problemene omfatter barnefordeling og støtte, underholdsbidrag og fordelingen av parets eiendom og gjeld. Par som er e

 • Hvordan til fil for en omstridt skilsmisse i staten Washington Hvordan til fil for en omstridt skilsmisse i staten Washington
  - 阅 0

  Washington er en no-fault skilsmisse stat, noe som betyr at verken du eller din ektefelle må ha grunnlag for en skilsmisse utover uforenlige forskjeller. Du kan ta ut skilsmisse i Washington så lenge du eller din ektefelle lever i Washington på den d