Amopage

Hvordan Tie en Slip Knot for Horses

- Views 1
Advertisement

Hvordan Tie en Slip Knot for Horses


Bruk alltid en slip knute når binde en hest. Hvis hesten spøkelser og trekker tilbake, vil slip knute tillate føreren å raskt angre knuten og slipp trykket at hesten legger på seg selv, noe som reduserer sjansen for skade eller ødeleggelse av eiendom. Slip knop er lett å lære og kan gjøres med alle typer av bly tau. Denne type knute er også ofte referert til som en quick-release knute. Noen variasjoner mellom stilen på disse knop eksisterer, men den grunnleggende strukturen i knuten er den samme.

Bruksanvisning

 • 1

Fest snap enden av leietauet til hestens grime og lede hesten til der du ønsker å knytte det opp. Velg et sted som er langt nok unna andre hester for å hindre sparker eller biting. Innlegget at du binder hesten må være solid og sterk nok til å holde hvis hesten bestemmer seg for å trekke tilbake.

2

Kjør den frie enden av leietauet gjennom ringen eller rundt innlegget som du planlegger å binde hesten til, kommer enten fra topp til bunn eller venstre til høyre. Det bør være 2 til 3 fot av snorlengden mellom smekk festet til grimen og hvor den går gjennom ringen eller rundt innlegget. Den første delen av tau løper fra hestens grimen til ringen, den andre delen går fra ringen til bakken.

3

Gripe den andre delen av tauet. Noen få inches under ringen, gjør en neve størrelse sløyfe med tauet ved å vri den i en sirkel. Hold av loopen med høyre hånd og sende det like under den første delen, slik at halvparten løkken vises på hver side.

4

Bruk venstre hånd for å komme gjennom den venstre halvdelen av loopen fra undersiden. Pass venstre hånd over den første delen av tau og gripe den andre delen av tau, like under loop. Trekke den tilbake gjennom løkken, slik at det brettes. Trekke det akkurat langt nok til å skape en andre løkke som løper gjennom den første. Når man trekker den andre sløyfe, trekker nedover på den første sløyfen for å stramme den første løkke rundt den andre. Det bør være noen få fot av bly tau hengende fritt.

5

Løsne knuten ved prøver å lure på den frie enden. Dette vil trekke den andre sløyfe tilbake gjennom den første sløyfen. Noen hester til slutt finne ut hvordan å angre slip knop selv. Hvis du har en hest som liker å gjøre dette, kan du kjøre den frie enden av tauet tilbake gjennom andre løkken når knuten er strammet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-tie-en-slip-knot-for-horses/ "

相关文章!
 • STNA: Hvordan Tie en Slip Knot STNA: Hvordan Tie en Slip Knot
  - 阅 0

  STNAs knytte slip knop - halv bue knute - til en sykehusseng når du oppretter en fysisk tvang. En stat testet hjelpepleier (STNA) posisjon er et helsevesen karriere som bistår pasienter med personlig pleie og overvåke fremgangen. STNAs er pasientplei

 • Hvordan Tie en Bag Knot
  - 阅 0

  En pose knute også er kjent som en møller er knute eller en sekk knute. Alle disse navnene kan vise til minst fire lignende knop som historisk sett blitt brukt til å binde kornsekkene. Følgende trinn viser hvordan å knytte fire ulike pose knop. Bruks

 • Hvordan Tie en Triangle Knot Hvordan Tie en Triangle Knot
  - 阅 0

  Knuten du velger for uavgjort er like viktig som det mønsteret som subtilt utfyller din dress. En trekant knute, også kjent som en Windsor knute, sitter brede ved kragen og fungerer best med brede merkede skjorter. De tre synlige folder gi utseende e