Amopage

Hvordan Tegn rutenett og klekking

- Views 0
Advertisement

Rutenett eller klekking er nyttige måter å skyggelegging en tegning i penn, blyant eller fargeblyanter. Disse skygge metodene fungerer for noen tegning medium som ikke kan smudge eller blanding, og ser bra ut enn å blande på de som kan.

Hvordan Tegn rutenett og klekking

Du trenger

Tegnepapir eller skissebok

Penn

Blyant

knetgummi

Valgfritt pensel penn

Trinn 1:

Klekking, rutenett og frihåndsquilting er alle måter å lure øyet til å tro at rene svarte merker på en hvit overflate er virkelig nyanser av grått. Klekking er den enkleste. Bare tegne en serie korte parallelle linjer på rad i den formen du ønsker å skygge. For å få mørkere skygger, sette dem tettere sammen. Du kan lage formen ved klekking i en lys blyant disposisjon og deretter slette disposisjonen.

Det spiller ingen rolle hvilken retning dine klekke linjer kjøres, med mindre du ønsker å opprette en bestemt tekstur med dem. Horisontale linjer på prøven at det ser solid og flat. Vinklede linjer eller vertikale linjer kan ha en annen følelse. Prøv det forskjellige måter og eksperimentere!

Hvordan Tegn rutenett og klekking

Steg 2:

Klekking kan være buet for å vise mer rundhet i faget. Også linjene kan være tyngre å gjøre skyggelegging mørkere. Tykke og tynne buede linjer på denne skisse av en skrue gi en skinnende metallisk effekt som de ikke helt svarer til, noe som tyder på trådene, mens smale horisontale klekke nyanser halvparten av basen. Eksperimenter med en pensel penn eller tusj som kan gjøre tykke og tynne linjer. Det tar praksis å variere trykket nøyaktig og få kontroll av tykke og tynne linjer, men det er vel verdt det når du må vise teksturer i blekk!

Hvordan Tegn rutenett og klekking

Trinn 3:

Nå får vi til den morsomme delen, rutenett. Dette er faktisk enklere enn å kontrollere tykke og tynne linjer. Tegn en oppdatering av klekking som er lang og smal til å skape en skyggelegging bar. For å gjøre det enkelt, gjør det første laget i en vinkel nedre venstre hjørne til øverste høyre. Du kan starte i alle retninger, men jeg synes at enkleste og det gjør mange kunstnere.

Det trenger ikke å være perfekt, det er en øvelse som du kan gjøre om og om igjen som en doodle mens du venter på noe. Hold en liten skissebok i lommen og praksis rutenett når du er på vent!

Hvordan Tegn rutenett og klekking

Trinn 4:

Gjøre et nytt lag av vinklede skravering over midten av skyggelegging bar i motsatt retning. Dette er enkelt rutenett.

Hvordan Tegn rutenett og klekking

Trinn 5:

Gå over midten av det igjen med korte vertikale linjer, for å skape et lag av mørkere rutenett. Når du trener, kan du smøre disse lagene og likevel få effektiv solskjerming. Husk at tettere sammen linjene er, jo mørkere effekt med noen klekking!

Hvordan Tegn rutenett og klekking

Trinn 6:

Det fjerde laget av rutenett er vanligvis den siste for de fleste penn og blekk tegninger, derfra er det lett å gå direkte til svart. Men hvis du ønsker jevnere skyggelegging, kan du gjenta denne prosessen igjen og igjen på litt forskjellige vinkler før de mørkeste delene bare har flekker av hvitt i svart. Jeg skriblet en femtedel smalt bånd sikksakk nær den første vinkelen å sette linjene svært tett sammen for å demonstrere hvordan du kan få svært mørke verdier i midten av en skyggelegging bar.

Du kan arbeide fra begge ender mot midten, skygge mer i midten som jeg gjorde her, eller bare gjøre en skyggelegging bar som er lett i den ene enden og mørkt i den andre. Prøv rutenett og klekking til skygge geometriske former eller noe du tegnet med blyant.

En skyggelegging bar er en av mine favoritt-doodles, fordi konstant praksis fører til kontroll av linjen og glatt enkel skyggelegging. Prøv det med forskjellige typer penner. Det kan også endre og skygge farger, blande blekk farger, hvis du gjør lagene i rutenett med forskjellige farger av filt tips eller gel penner for en prisme utseende og en fyldigere utseende enn bare å trekke i de fargene separat. Eksperimenter med fargeblyanter og penner.

Hvordan Tegn rutenett og klekking

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-tegn-rutenett-og-klekking/ "

相关文章!
 • Hvordan Tegn Medieval Ting Hvordan Tegn Medieval Ting
  - 阅 0

  Det er ofte lettere å trekke i middelalderstil enn det er å gjøre realistisk kunst, fordi som ikke får gjenoppfunnet til renessansen. Kanskje du ønsker å gjøre en plakat eller flyer for en renessanse faire eller en middelaldersk rekreasjon hendelse.

 • Hvordan Tegn Oak Bark Hvordan Tegn Oak Bark
  - 阅 0

  Hvordan Tegn Oak Bark. Jeg husker en gutt går ut til parken sammen med familien min, å finne en stor, imponerende tre og tilbringer timer skissere det med mine fargeblyanter. Tilbake da jeg hadde en tendens til å trekke hvert tre med samme generiske

 • Hvordan Tegn Angels Step-by-Step Hvordan Tegn Angels Step-by-Step
  - 阅 0

  Angels representerer løfte om himmelen for mange mennesker; dermed mange folk holde engel kunst i sine hjem. I tillegg, på grunn av dens åndelige innhold, mange kunstnere liker å tegne engel kunst. Hvis du telle selv blant folk som liker engel kunst