Amopage

Hvordan Tegn japanske tatoveringer

- Views 5
Advertisement

Hvordan Tegn japanske tatoveringer


Japanske tatoveringer er hel eller delvis kropps dekker kunstverk med tradisjonell japansk symbolikk og farge. Hver del av tatoveringen blander med hele bildet, selv om det kan være mindre bilder tilføyet. Ofte japanske tatoveringer vikle rundt kroppen, med en komplett, sammenhengende bilde så det er ingen begynnelse eller slutt på scenen. For å lage denne effekten, må størrelsen og proporsjonene av kroppen vurderes og tegninger endret for å passe gitt område.

Du trenger

Japanske kunstverk bøker eller prøver

Målebånd

Papir

Blyant

Hersker

Fargeblyanter

Bruksanvisning

Gjennomgå japansk kunst å få en forståelse av stiler og temaer som vanligvis benyttes. Japanske kunstverk bøker er en god kilde for eksempler samt tatovering bøker og kunstneres nettside gallerier.

Bestem deg for en plassering for tatovering og bruke målebånd for å bestemme størrelsen som trengs for tatovering tegning. Vurdere kurvene i kroppen, samt om du ønsker tatoveringen til å bryte helt rundt området eller bare har en del av området som dekkes.

Skisser den grove overflaten form og størrelse på et stykke papir. Hvis det er mulig, bruker papir som gjør at du kan trekke til skala.

Velg et tema for tatovering som et personlighetstrekk eller andre kjennetegn. Styrke, mot, intelligens og tålmodighet er mulige temaer.

Bruk hovedtema å designe en eller to store bilder for tatoveringen. For eksempel, hvis styrke eller mot er det viktigste temaet, kan tatoveringen tegningen har en stor kriger bilde eller en drage. Skisser stort bilde (r) innenfor området beskrevet på papir, prøver å etterligne stiler av japansk kunst.

Design bakgrunnen av tatoveringen ved å tegne natur scener eller symboler. Slott og bølger, månen, trær og fjell ofte finner veien inn i en japansk tatovering bakgrunn. Symboler som swirls, bølger eller mønstre som minner om kimono tekstiler er et alternativ for bakgrunnsbilder.

Legg farge til hele eller deler av din tatovering tegning. I tradisjonelle japanske tatoveringer, kan store bilder har farge mens bakgrunnsbilder kan bare gjøres i blå-svart blekk ved hjelp av hudfarge for kontrast.

Hint

Hvis tatoveringen tegningen skal vikle rundt kroppen sømløst, må du kanskje bruke to ark for å stille opp tegningen på alle sider.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-tegn-japanske-tatoveringer/ "

相关文章!
 • Hvordan Tegn japanske kvinner Hvordan Tegn japanske kvinner
  - 阅 1

  En japansk kvinne kan identifiseres ved hennes asiatisk stil ansiktstrekk og mørkere hudfarge. Utfordringen i å illustrere japanske kvinner ligger derfor med perfeksjonere formen og konturene av disse funksjonene. Øv tegning ansiktet av japanske kvin

 • Hvordan tegne enkle Graffiti Hvordan tegne enkle Graffiti
  - 阅 1

  Graffiti er en kunstform. Det er mange forskjellige stiler av graffiti, men før du kan mestre de mer kompliserte teknikker må du først være i stand til å trekke enkle graffiti trygt. Maste graffiti kan være utfordrende og vil kreve mye trening og tål

 • Hvordan Tegn menneskekroppen til å skalere Hvordan Tegn menneskekroppen til å skalere
  - 阅 2

  Lære å trekke folk er en av de vanskeligste prosjektene en kunstner kan ta på, men med hjelp av vår ekspert, vil du være i stand til å trekke den menneskelige kroppen til å skalere med letthet og dyktighet. Få disse figur kunstundervisning gratis i d