Amopage

Hvordan talsmann for barnet ditt med en funksjonshemming

- Views 0
Advertisement

Hvordan talsmann for barnet ditt med en funksjonshemming


Når barnet ditt har en kognitiv eller lærevansker, vil barnet oppleve spesialundervisning utfordringer gjennom hele sin akademiske karriere. Som barnets forelder, har du en posisjon av nærhet med ham som gir deg en ideell perspektiv å argumentere for ham. Som du argumentere for barnet ditt, gi deg viktig støtte og hjelp som både forsvarer og vinnere barnet for å sikre han når sitt fulle potensial.

Bruksanvisning

 • 1

Lær om ditt barns funksjonshemning slik at du forstår diagnose og eventuelle begrensninger barnet vil oppleve, råder Wrightslaw nettstedet. Lær om ditt barns rettigheter til utdanning og aktiviteter. For eksempel, hvis barnet ditt har en lærevansker som for eksempel ADHD eller autisme spektrum lidelse, har hun rettigheter i henhold til føderale personer med funksjonshemminger opplæringsloven. Denne loven sikrer en offentlig utdanning som inkluderer en passende utdannelse og noen spesielle tjenester som trengs av barnet. Besøk US Department of Education hjemmeside og klikke på staten for å få kontaktinformasjon for statens Department of Education. Din statens Department of Education har informasjon om lokale, statlige og føderale forskrifter som regulerer tjenestene som barnet har krav på.

2

Møt fagfolk som skal jobbe med barnet på skolen, blant annet lærere og administratorer, råder National Center for lærevansker. Utvikle et samarbeid med folk som har daglig kontakt med barnet og de som tar beslutninger om barnet i det akademiske miljø. Dette forholdet vil tillate deg å diskutere og holde deg informert om barnets fremgang og løse problemer som kan oppstå.

3

Presentere en nøyaktig skildring av barnet ditt til de ansatte for å hjelpe dem å bli kjent med henne. For eksempel, har du sannsynligvis verdifull innsikt om hvordan barnet ditt nærmer læring, slik at du kan dele tips og ideer til effektive måter for å arbeide med barnet ditt.

4

Frivillig dine tjenester i programmene barnet deltar i for å hjelpe deg å få perspektiv om ditt barns utvikling. Bistå i klasserommet, kan biblioteket eller kantinen gi deg en mulighet til å observere barnet i skolesammenheng. Frivilligheten bidrar også projisere bildet av en proaktiv og engasjert forelder, som kan hjelpe deg å arbeide mer positivt med skolens ansatte.

5

Organiser ditt barns akademiske poster nøye for å holde styr på spesielle tjenester anbefalte og mottatt. Når barnet ditt får vurderinger, sende papirene i ditt barns poster. Dokument samtalene du har med skolens ansatte og administratorer. Lagre korrespondanse du mottar fra skolen og lage kopier av brev du sender, holde dem i ditt barns poster for fremtidig referanse.

6

Overvåk ditt barns aktiviteter for å holde seg oppdatert om den fremgang og mulige problemer. Still spørsmål hvis du trenger avklaring om alt som er koblet sammen med barnet ditt, og sørg for at du forstår svarene du får. Tilnærming problemer proaktivt for å arbeide mot løsninger i fellesskap. Hold deg rolig og profesjonelle som du diskutere spørsmål om barnet ditt.

7

Uenig med skolen tjenestemenn, når det er nødvendig. Som barnets advokat, kan perspektivet føre til en uenighet om et forslag til program eller plan for studiet. Presenter din argument respekt innenfor rettssikkerhet av systemet. Løse uenigheten kan innebære formidling av en nøytral part for å nå en gjensidig akseptabel avtale.

8

Lær barnet ditt selv advocacy ferdigheter ved å modellere advocacy for henne og snakke om viktigheten av å snakke opp for seg selv for å få den hjelpen hun trenger. Hold din innsats positiv som du arbeider med andre for å støtte barnet. Tillat barnet å vitne din innsats, når det er mulig, for å lære hands-on advocacy leksjoner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-talsmann-for-barnet-ditt-med-en-funksjonshemming/ "

相关文章!
 • Hvordan lære barnet ditt med en tale Delay Hvordan lære barnet ditt med en tale Delay
  - 阅 0

  Mange ulike forhold kan resultere i et barns tale blir forsinket eller svekket, og forstå roten problemet er avgjørende i å hjelpe barnet å løse eller kompensere for den. Siden kommunikasjon er avgjørende for læring, kan selv en forholdsvis moderat s

 • Hvordan vite om barnet ditt har en ørebetennelse
  - 阅 0

  Ingenting er verre enn å ha en syk baby. Babyer kan ikke fortelle deg hva som er galt med dem - du må tolke deres atferd. Hvis du tror barnet ditt har en ørebetennelse, men er ikke helt sikker på, her er noen tegn og symptomer som babyer gir når de h

 • Masser å behandle barnet ditt med Sinus Congestion Masser å behandle barnet ditt med Sinus Congestion
  - 阅 1

  Massasje terapi kan være en effektiv teknikk for å behandle symptomer på sinus lunger hos barn. Lær massasje teknikker for sinus lunger fra en massør i denne gratis video på massasje terapi. oppsummering Series Massasjeterapi er en praksis med et man