Amopage

Hvordan takle en fastkjørt Finger eller Toe

- Views 0
Advertisement

En fastkjørt finger eller tå som skjer når det er en innvirkning skade, noe som resulterer i enorm smerte og hevelse. En enkel jam lett kan behandles hjemme, og smertene vil avta i en uke eller to.

Du trenger

Is

Epsom salter

Finger eller tå splint

Bruksanvisning

Asses alvorligheten av skaden. En åpenbar brudd, kunne umiddelbar blåmerker eller mobilitet tap være tegn på en forstuet eller brukket finger eller tå.

Sug, is og heve finger eller tå i 20 minutter om dagen til smerten forsvinner. Bruk Epsom salter for ytterligere smertelindring.

Immobilisere ekstremt smertefulle topp ved å bruke en finger eller tå skinne. Bruk en bestemt finger skinne funnet på drugstores eller vikle en popsicle pinne eller tunge depressor med medisinsk tape mot finger eller tå.

Tape det fastkjørte finger eller tå til et sunt ved siden av den. Dette gjøres vanligvis ved kortere fingre eller tær som er for små til å bruke en splint. Dette vil også bidra med mobilitet og smertelindring.

Ta paracetamol eller ibuprofen for smertelindring. Dette vil også bidra til hevelsen går ned. Når hevelsen er under kontroll, er det smerte vanligvis redusert.

Vær sikker på at du kan bøye og rette hver finger. Hvis ikke, kan du ikke bare har en fastkjørt finger eller tå. Ring legen din for å gjøre en avtale.

Hint

De fleste som sitter fast fingre og tær leges uten problemer i en uke eller to. Men hvis det er blåmerker eller smertene blir verre, bør du oppsøke lege for en x-ray. Også, hvis det tar lengre tid enn 2 uker å helbrede, kan det være et brudd eller dislokasjon. Disse vil ta måneder å lege, og du må kanskje søke lege.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-takle-en-fastkjort-finger-eller-toe/ "

相关文章!
 • Hvordan Tape en fastkjørt Finger Hvordan Tape en fastkjørt Finger
  - 阅 0

  En "fastkjørte" finger er et uttrykk for en skade på den proksimale interphalangel, PIP, ben av fingeren. Denne typen skader kan være svært smertefullt og kan oppstå som følge av et fall eller en plutselig kontakt med en annen person eller sport

 • Hvordan redusere en forstuet finger eller tå
  - 阅 0

  Dislokasjoner av fingre og tær er vanlig, men svært smertefullt. Det er ofte relativt enkelt for en redningsmann å sette disse tallene tilbake på plass ( "redusere"), og bringer rask lindring til den skadde. Du trenger Skinne Teip Forberedelse R

 • Hvordan takle en bipolar Boss eller kollega Hvordan takle en bipolar Boss eller kollega
  - 阅 1

  Arbeide med en sjef eller kollega som har bipolar lidelse kan være utfordrende, spesielt hvis sykdommen er ukontrollert eller dårlig kontrollert, eller når personen ikke er klar over et problem. Gjør en innsats for å forstå lidelsen og gjøre innkvart