Amopage

Hvordan Take Off en Stuck Oil Drain Plug Med en bormaskin

- Views 0
Advertisement

Hvordan Take Off en Stuck Oil Drain Plug Med en bormaskin


Olje buildup og smuss partikler kan lett skade gjengene på din tappepluggen olje når du setter det inn etter endring av motorolje. Dette i sin tur kan ødelegge støpselet hode hvis du prøver å tvinge ut kontakten med en skiftenøkkel eller pipe neste gang, gjør din reparasjon jobb vanskeligere når det er ikke mye rom for andre verktøy. En elektrisk drill og et par verktøy mer, men kan gjøre triks og hjelpe deg å få bilen på veien igjen fortere enn du tror.

Du trenger

Easy-out bolt extractor kit

Floor jack

2 bukker

2 treklosser

Bormaskin

High-speed stål borekronen

scratch syl

Bruksanvisning

Parker bilen på et plant underlag.

Løft fronten av bilen med et gulv jack, plasserer en jack stå på hver side under bilens ramme for støtte og senke bilen på jack stand.

Blokker bakhjulene med et par treklosser og sett på parkeringsbremsen.

Velg en middels størrelse lett ut skruen fra settet du har kjøpt og legge merke til den koniske spissen på skruen.

Velg en høyhastighets-stål borekronen som ville gjøre et hull på fast oljeavtappingspluggen stor nok for 1/8 inches av lett ut skruen spissen for å passe inn.

Monter boret på elektrisk drill og lett-out skru på håndtaket som fulgte med settet.

Krype under bilen og gjøre en punktering merke på midten av tappepluggen med en ripe syl. Dette vil bidra til å starte borekronen på fast bolten.

Plugg i din makt drill og bore et hull på midten av tappepluggen ca 1/8 inches dyp. Slå av strømmen drill.

Skru på tuppen av lett ut skrue inn i hullet du nettopp boret, sette litt press på håndtaket for å presse i tuppen av skruen i hullet så mye du kan.

Roter lett ut skruen mot klokken. Dersom lett ut skruen spissen gikk dypt nok, bør den tråden fange mot hullet på oljetappepluggen, og tvinger tappepluggen for å slå sammen med den enkle ut skruen. Om nødvendig, bore hull på oljetappepluggen litt dypere, til den enkle ut skruen er i stand til å fjerne fast tappepluggen.

Hint

Easy-out bolt avtrekks kits er tilgjengelig på de fleste auto-deler butikker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-take-off-en-stuck-oil-drain-plug-med-en-bormaskin/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en Stripped Oil Drain Plug Hvordan fikse en Stripped Oil Drain Plug
  - 阅 0

  Oljetappepluggene tillate for enkel drenering av motorolje under vedlikehold. Som bunnpannen varmes opp under normal drift av motoren, den pan er tråder utvide litt. Hvis du stram tappepluggen, dette fører til utvidelse pluggen å strippe ut. Heldigvi

 • Hvordan finne Oil Drain Plug Hvordan finne Oil Drain Plug
  - 阅 0

  Finne tappepluggen olje på bilen din er det første skrittet for å endre motorolje, oljefilter eller tappeplugg pakning, som bør være en del av den vanlige vedlikeholdsplan. Dette bør gjøres hver tredje måned eller ved de intervallene anbefalt av bilp

 • Slik fjerner en strippet Oil Drain Plug Slik fjerner en strippet Oil Drain Plug
  - 阅 0

  Endre bilens olje på egen hånd er et billigere alternativ til å betale en butikk for å gjøre det. Men hvis du tilfeldigvis stripe tappepluggen, kan det virke umulig å fjerne. Fjerne en strippet tappepluggen er en enkel oppgave hvis nærmet riktig. Alt