Amopage

Hvordan ta vare på Song of Jamaica Planter

- Views 15
Advertisement

Hvis du leter etter et stort anlegg med attraktive løvverk som kan lyse et sted innendørs, kunne "Song of Jamaica" (Dracaena reflexa "Song of Jamaica") være løsningen. En type Dracaena som også kan vokse utendørs i US Department of Agriculture plante hardførhet sonene 10 til 11, gjør det godt i de fleste områder, bortsett fra nær kysten hvor luft og jord kan være salt. Anlegget har sverdformede blader som er typiske for denne gruppe av planter, men bladene er gulaktig-grønn, med mørkere grønne striper og kanter. "Song of Jamaica" er en pålitelig, lett å dyrke planten som trenger bare grunnleggende omsorg for å trives.

Ideelle lysforhold

"Song of Jamaica" utvikler rosetter av blader som omgir sterk, oppreist stengler. Når moden, kan det være omtrent 8 fot høy, med en bredde på 6 fot. Dette anlegget gjør best når det blir delvis sol eller lys, lett filtrert lys. Hvis klimaet er varmt og frostfritt, og du vokser planten utendørs, gi det litt morgensolen, men beskytte det mot sterke, varme ettermiddagssolen, som kan svi bladene. For en potte utendørs prøven, et sted under et tak takfot eller nær en vegg som gir ettermiddag skyggen er ideelt. Hvis "Song of Jamaica" anlegget er innendørs, oppbevar den på et lyspunkt, for eksempel i en lett gardiner, sør- eller vestvendt vindu, eller gi den kunstig lys fra en vokse lys som avgir lys i hele spekteret.

Jord og vann

Denne planten er ganske motstandsdyktig mot tørke og tåler tørkeperioder også, selv om veksten er best når jorden holdes jevnt fuktig. Under langvarig tørke, gi et utendørsanlegg supplerende vann, sikter til en tomme per uke, inkludert regn. Tilsett litt organisk mulch under anlegget baldakin for å bidra til å beholde fuktighet i jordsmonnet i tørkeperioder. For innendørsvoksen plante, vann når toppen tomme av jorda føles tørr å ta på, men la det renne godt etter vanning og aldri la anlegget stå i en vannfylt skål.

Foring og beskjæring

Gjødsle en "Song of Jamaica" plante hver måned i løpet av sin vekstsesongen, som er generelt i våren gjennom sommeren. Bruke en balansert, vannløselige gjødningsmiddel, slik som en formel 10-10-10, fortynnet i en mengde på 1/4 ts per gallon vann, men kontrollere produktetikett for flere retninger. Regelmessig beskjæring av høye, nakne stengler på denne planten stimulerer ny vekst på kuttet endene og fremmer buskete, tett vekst, bidrar til å forhindre en leggy utseende. Beskjære tidlig på våren, før en ny flush av vekst begynner, og hindre spredning av plantesykdommer ved å tørke din beskjæring kniv eller saks i teknisk sprit mellom kutt.

mulige problemer

Selv om "Song of Jamaica" er vanligvis pest- og sykdomsfritt, kan det tiltrekke edderkopp midd, spesielt når anlegget er dyrket i tørr inneluft. Disse mikroskopiske skadedyr produsere web-lignende belegg på unge skudd, slutt å drepe dem hvis ikke kontrollert. Spray en infisert plante med insekt såpe, fortynnet med en hastighet på 6 spiseskjeer pr liter vann; fukte alle deler av planten helt og gjenta spray annenhver uke etter behov. Dette anlegget har også fordelen av ekstra fuktighet, så tåke den regelmessig og holde et potte eksemplar på en steinfylte magasinet som inneholder vann som kommer rett under småstein topper.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-ta-vare-pa-song-of-jamaica-planter/ "

相关文章!
 • Hvordan ta vare på en Golden berberis Plant
  - 阅 4

  Golden berberis, en lys gul-blader medlem av den japanske berberis familie, er også kjent under det vitenskapelige navnet blodberberis 'Aurea'. Plantet i full sol, har bladene en gyllen glød. I høst, gylne berberis bladene blir oransje, og legger rik

 • Hvordan ta vare på den rosa Splash Plant
  - 阅 5

  Hvis du tror hagen din eller hjemme kan bruke litt ekstra farge, bør du vurdere å plante noen rosa splash planter. Disse plantene kommer i en rekke farger, inkludert lilla, rosa og krem. Den rosa splash planter trives i filtrert lys, så de er også en

 • Hvordan ta vare på en Erica Heather Plant Hvordan ta vare på en Erica Heather Plant
  - 阅 4

  Native til de britiske øyer, vårlyng, også kjent som lynghei eller lyng, er en lav voksende busk som vil nå høyder på ca 12 inches ved forfall. Piggete, rosa, hvite eller røde blomster pryder anlegget etter at snøen smelter i slutten av vinteren og t