Amopage

Hvordan ta vare på Java finker

- Views 0
Advertisement

Hvordan ta vare på Java finker


Java Finch, også kjent som javarisfugl eller Java Rice Bird, er et stort eksemplar - ca 5 og 1/2 tommer i lengde - som er opprinnelig fra øyene Java i Indonesia. Dette Finch er en populær bur fugl fordi det er ganske lett å vedlikeholde, og en fruktbar oppdretter; dens mest karakteristiske trekk er et bemerkelsesverdig robust nebb, som (i motsetning til populær oppfatning) ikke brukes til å mobbe andre aviary fugler. Dette finch faktisk er føyelig og veldig sosialt.

Bruksanvisning

Kontroller at Java Finch har selskap av sin egen art. Disse fuglene er meget sosial og har en tendens til å blomstre når det er minst et par, fortrinnsvis mer. Deres daglige rutine innebærer konstant kommunikasjon med andre Java finker, og selv om dette krangel og "nebb fekting" kan høres uharmoniske til vårt øre, disse atferd er avgjørende for deres interaksjon og velvære.

Mate denne fuglen en grunnleggende undulat frøblanding, standard finch mix, eller hvit proso hirse (en fuglefrø som tilbyr god ernæring). Egg mat, billig og lett å tilberede, er en annen viktig kosttilskudd, særlig når fugler i fangenskap ofte mangler protein i kostholdet. Knust eggeskall bør tilsettes som et kalsiumtilskudd.

Clip Java Finch klør, ved hjelp av en vanlig spiker Clipper, når klørne blir for lang. I utgangspunktet kan denne oppgaven være vanskelig, men er viktig - hvis finch negler blir for lenge de kan ta på elementer i aviary, som kan føre til skade. Hold hodet på fuglen mellom indeksen og midtre fingrene til å holde den mens du trimme. Hvis du ikke føler deg trygg, ta fuglen til en veterinær eller oppdretter.

Feste en fugl badet til en åpning i bur eller innhegning; men overvåke vann for forurensning som Java Finch vil drikke vannet den bruker til å rense seg selv. For å holde vannet så rent som mulig, legger Saniclens eller endres ofte. Alternativt kan man legge en stor skål av vann ved bunnen av buret eller innhegning og fjernes etter behov.

Gi din Java finker med nok plass til å fly, lengden på buret eller innhegning er viktigere enn høyden, som finker fly over motsetning til oppover. Den ideelle plassen for et par avl Java finker, for eksempel, er 3 kvadratfot med areal.

Hint

Selv om Java Finch kan tolerere et bredt område av temperaturer, unngå å utsette det for et kaldt miljø på under 25ºF for lengre perioder.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-ta-vare-pa-java-finker/ "

相关文章!
 • Hvordan ta vare på Zebra Finker Hvordan ta vare på Zebra Finker
  - 阅 0

  Zebra finker er populære små fugler til å eie, spesielt for noen bare komme inn aviculture. De fargerike, aktive fugler vil fylle ethvert hjem med lyse pip og gi endeløse timer med underholdning. Fuglene kan leve opp til 17 år hvis du tar vare på dem

 • Hvordan ta vare på en Umbrella Tree Hvordan ta vare på en Umbrella Tree
  - 阅 4

  Verdsatt for sin glossy blader og lagdelt vekst vane, paraply trær (Schefflera actinophylla) Legg til en frodig, tropisk utseende til hjem interiør og utendørs landskaps innenfor US Department of Agriculture plante hardførhet sonene 9 til 11. Både in

 • Hvordan ta vare på en baby Hvordan ta vare på en baby
  - 阅 6

  Å ha en baby er en spennende og skremmende tid. Hvis du har funnet deg selv hjemme med nyfødt baby etter å ha blitt bortskjemt og hjulpet av sykepleiere på sykehuset, ta et dypt åndedrag, kan du gjøre dette! Din vakker baby er avhengig av deg helt fo