Amopage

Hvordan ta vare på Farm Pigs

- Views 0
Advertisement

Hvordan ta vare på Farm Pigs


Raising griser krever riktig bolig, kosthold og helse. Sammenlignet med andre husdyr, svin er lite vedlikehold husdyr. De gjør det bra på grovere fôr og beite, og kan trives i mindre områder. Så lenge de har maten jevnt tilgjengelig hele dagen, en tresidet ly mot elementene og basisk veterinær oppmerksomhet, vil griser vokse raskt.

Raising Piglets

Nyfødte grisunger trenger en temperatur på rundt 95 grader Fahrenheit for en uke. Da bør temperaturen komme ned med 5 grader hver uke frem til det er tid for avvenning. Unge smågriser må også få lov til enten rot i jord eller motta en jerntilskudd.

Økende smågris bør tilbys krype fôr før de er fullt avvent. Hvis du tilbyr dem beite også, bare gi den mest næringsrike tilgjengelig beite for å oppmuntre vekst, siden magen ennå ikke er utviklet nok for grovere eller mindre næringsrik kost.

riktig Housing

Hvis du oppdra griser på beite, vil de bare trenger en overbygd tre-sided ly stort nok for dem alle å legge seg ned ved siden av hverandre inne. Et styre gjerde rundt beite med en enkelt streng av elektrifisert omkretstråden vil være nok til å holde griser inneholdt.

Du kan heve griser i en penn utelukkende inne i en låve, men kabinettet trenger dypt sengetøy for å tillate forankring, og det må hyppig rengjøring for å forebygge sykdom. Enten innendørs eller utendørs, vil grisunger trenger 16 kvadratfot med plass hver, mens weaners og eldre griser krever nærmere 40 kvadratfot.

Dersom vintertemperaturer i ditt område slippe mye under 60 grader Fahrenheit, må du gi supplerende oppvarming, for eksempel en varmelampe eller oppvarmet underlag.

I sommer dine griser trenger en velte, et område med gjørme og vann, for å holde kjølig. Hvis du ikke oppgir en selv, kan du griser grave sin egen.

Mat og vann

For optimal vekst, har griser en høy kvalitet kommersielt hog mate som vil tillate dem å legge på seg raskt.

Hvis du er mindre opptatt av rask produksjon, kan griser dra nytte av et bredt utvalg av fôrtyper inkludert beite, skogkledde masse, skrap grønnsaker, myse, andre meieriprodukter og dag gammelt brød, som alle kan redusere behovet for korn. Maten du tilby dine griser kan påvirke smaken av deres kjøtt, men så kan det være lurt å konsultere en ernæringsfysiolog.

Rent vann skal være tilgjengelig til enhver tid. Automatiske waterers, enten de er betjent av en slange eller en stor trommel av vann, er gode valg fordi de er vanskelige å velte eller jord.

Helsetjenester

Tilveiebringe de griser vaksiner anbefales for det lokale område av en veterinær, og begrenser grisenes kontakt med andre dyr, vil gå langt mot å forebygge sykdom. Det er også viktig å beholde boligen området rent og fri for fukt og gjødsel.

Griser er ofte utsatt for orm infeksjoner, spesielt hvis de ikke er rotert gjennom ulike beite. Mange ormen arter forlate egg eller larver i verts dyrenes avføring, og rotere til en ny beite bidrar til å forstyrre, ormer livssykluser. Hvis griser får ormer, bruke en kommersiell dewormer og mate griser fersk hvitløk for å bidra til å eliminere infeksjonen. Din veterinær kan administrere en spiseskje med malurt pulver per 25 pounds av gris.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-ta-vare-pa-farm-pigs/ "

相关文章!
 • Hvordan ta vare på Teacup Pigs Hvordan ta vare på Teacup Pigs
  - 阅 0

  Teacup griser - også kalt Pixie griser, mini griser eller tekopp potbelly griser - gjøre intelligente, kjærlige kjæledyr. På mange måter, de krever samme omsorg som valp, men i motsetning til valper de ikke kaster eller tygge ting. De er trainable, i

 • Hvordan ta vare på en Umbrella Tree Hvordan ta vare på en Umbrella Tree
  - 阅 4

  Verdsatt for sin glossy blader og lagdelt vekst vane, paraply trær (Schefflera actinophylla) Legg til en frodig, tropisk utseende til hjem interiør og utendørs landskaps innenfor US Department of Agriculture plante hardførhet sonene 9 til 11. Både in

 • Hvordan ta vare på en baby Hvordan ta vare på en baby
  - 阅 6

  Å ha en baby er en spennende og skremmende tid. Hvis du har funnet deg selv hjemme med nyfødt baby etter å ha blitt bortskjemt og hjulpet av sykepleiere på sykehuset, ta et dypt åndedrag, kan du gjøre dette! Din vakker baby er avhengig av deg helt fo