Amopage

Hvordan ta vare på en eldre Chihuahua

- Views 6
Advertisement

Hvordan ta vare på en eldre Chihuahua


Chihuahuaer er den tolvte mest populære hunderase i USA, basert på American Kennel Club statistikk. De er intelligente og våken, og er et populært valg for boligboere eller byboere. Chihuahuaer har en lengre levetid enn mange andre hunderaser, ofte lever i en alder av 16 og utover, i henhold til Canis Major Publications. Ser hunden din alder kan være plagsom, men du kan bidra til å holde eldre chihuahua glad og sunn.

Du trenger

Dog genser Oppvarming pad designet for hund senger Senior hundemat Kosttilskudd, hvis det er aktuelt

Bruksanvisning

 • 1

Ta din chihuahua til veterinær for regelmessige avtaler minst hvert halvår. Chihuahuaer er utsatt for en rekke helseproblemer, særlig påvirker deres bein og ledd. Hvis hunden din viser tegn til halthet eller halting, se dyrlegen. Det kan være et tegn på en felles kne lidelse som berører denne rasen.

2

Spør din veterinær om kosttilskudd som kan ha nytte din chihuahua. Avhengig av hans helsesituasjon, kan han kreve et glukosamin eller chondroitin supplement for felles helse, eller en omega-3 supplement for sin hud og pels.

3

Ikke la hunden din til å hoppe av møbler eller ut av en bil. Eldre chihuahuaer er utsatt for benbrudd, så plukke ham opp og plassere ham forsiktig på bakken.

4

Hold chihuahua varm, hvis du bor i et kaldt miljø. Begrens sin tid utendørs, og kjøpe en hund genser for utendørs bruk. Du kan også kjøpe en varmepute beregnet for hundesenger hos din lokale kjæledyr forsyning butikken. Gitt sin lille størrelse, chihuahuaer er følsomme for kulde, og eldre chihuahuaer kan ha problemer med å generere nok kroppsvarme for å holde varmen.

5

Hold hunden i en rolig, stress-fritt miljø. Ikke la små barn eller andre kjæledyr å irritere ham, og ikke gjøre noen brå endringer i sine omgivelser. Pass på at han har god tid i løpet av dagen til å sove i et rolig sted.

6

Feed chihuahua en høy kvalitet senior hundemat regelmessig. Mange hunde matprodusenter lage spesielle formler for eldre hunder, som kan bidra til å holde chihuahua vekt under kontroll. Unngå å lage brå endringer i kostholdet sitt, som kan forårsake ubehag i magen.

7

Vær tålmodig med kjæledyret hvis han ikke kan gjøre noen av sine normale aktiviteter. Han kan sove mer enn vanlig, og kan ikke være villig til å spille så ofte. Dette er en normal del av aldringsprosessen.

8

Se etter tegn på at han kan være i smerte, for eksempel tap av matlyst, inkontinens, irritabilitet eller endringer i sine daglige vaner. Eldre hunder bør overvåkes regelmessig for eventuelle endringer i atferd eller vaner. Hvis du merker noen urovekkende tegn, snakk med din veterinær.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-ta-vare-pa-en-eldre-chihuahua/ "

相关文章!
 • Hvordan ta vare på en eldre kvinne Hvordan ta vare på en eldre kvinne
  - 阅 4

  Omsorg for en eldre kvinne kan være en vanskelig oppgave for alle som er kjent med de fysiske og følelsesmessige behov seniorer. En senior som har mistet sin partner trenger mer oppmerksomhet, og hvis sykdom er også en bekymring, omsorg for henne vil

 • Hvordan ta vare på en gravid Chihuahua Hvordan ta vare på en gravid Chihuahua
  - 阅 2

  Chihuahuaer er en liten, delikat rasen populær i mange deler av verden. Opprinnelig hailing fra Chihuahua regionen av Mexico, har rasen blitt godt kjent for sin føyelig natur og tilbøyelighet. Som rasens popularitet vokste, så gjorde antall oppdrette

 • Hvordan ta vare på en eldre Cat Hvordan ta vare på en eldre Cat
  - 阅 1

  Som din elskede katt blir eldre, vil han roe seg ned og trenger din hjelp til å gjøre sine siste dager komfortabelt. Her er noen tips for å forbedre sine eldre år. Du trenger Varm katt seng Børste Pre-fuktet pet towelettes Bruksanvisning Ta ham med t