Amopage

Hvordan ta vare på en Egg baby-prosjektet

- Views 10
Advertisement

Hvordan ta vare på en Egg baby-prosjektet


Til tross for at ungdoms graviditet priser var nede i 2011, var det fortsatt 329,797 babyer født til tenåringsmødre i alderen 15 og 19 i samme år, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Egg babyen prosjekter tar sikte på å forebygge ungdoms graviditet ved å gi studenter, vanligvis midten eller videregående skole alder, et glimt inn i livet til en forelder. Du kan ikke bare gå ut en haug med egg, men. Undervisning elevene hvordan å ta skikkelig vare på sine egg baby er den viktigste delen av den generelle lærepenge.

Første ting først

Egg er skjør, så elevene trenger en leksjon i å forebygge sine egg babyer sprekker eller får ødelagt. Bringe inn elementer av hvordan skjøre menneskelige babyer er, og diskutere med klassen din det som trengs for å beskytte dem mot skade. Minn elevene om at de trenger å vugge eggene sine nøye i stedet for å kaste dem i sekken. Å kutte ned på rot av knuste egg, kan du hardt koke egg i stedet, selv om disse kan frata en merkbar lukt. Mange lærere har elevene blåse ut egg, som vil kutte ned på noen lukt, men vil gjøre dem litt mer skjør også.

Få en Babysitter

Babyer kan ikke være alene. Krever studenter å finne barnevakter for eggene sine hvis de har andre forpliktelser som sport praksis eller en pianotime. Fortell elevene at de ikke egentlig trenger å betale barnevakten, men de må holde styr på hvor mange timer deres egg barnet tilbringer med sitter slik at de kan bestemme hvor mye de vil bruke hvis barnet var ekte. For eksempel fortelle elevene at tenkt rente for barnevakter er $ 10 en time, så hvis løpet av prosjektet de trenger omsorg i 20 timer, vil de bruke $ 200 på barnevernsutgifter.

Sykdom og sykdom

Fordi noen barn blir født med misdannelser, utviklingsforstyrrelser eller sykdommer, elevene trenger å lære om det ekstra arbeidet som kreves for å ta skikkelig vare på disse syke babyer. Gi hver elev en potensiell fødsel defekt som ganespalte; en utviklingsforstyrrelse som Downs syndrom; eller en felles spedbarn sykdom som bleie utslett, og få dem forske på oppdraget, inkludert hva slags omsorg disse babyer trenger og hvor mye det kan potensielt koste å gi det omsorg. For eksempel, hvis en student blir tildelt bleie utslett, ville hun må finne ut hva behandlingen ville bli inkludert hvor mye et besøk til legen ville koste, samt hvor mye bleie utslett krem ​​kostnader. La elevene dele sin forskning med klassen.

Sikkerhetsproblemer

Mange egg babyen enheter krever studenter å utforme en bæresele eller bilsete siden disse er viktige sikkerhetsspørsmål når det kommer til babyer. Oppmuntre elevene til å bruke små pappesker og stoff utklipp for å skape en transportør som puter egg baby og bidrar til å redusere risikoen for det å bryte. Fortell elevene at de kan også gjøre andre baby elementer, for eksempel svinger eller Cribs, fordi disse øke barnets sikkerhet også. Hvis klassen tiden tillater det, kan du gå dypere inn i sikkerhetsspørsmål som hvordan du kan forhindre krybbedød og hvordan du kan beskytte en baby soft spot.

Forsyninger og kostnader

Det tar mye penger og forsyninger til å ta skikkelig vare på en baby, og krever studentene til å lære om og forske på disse tingene vil gi dem et bedre inntrykk av hva det å være forelder virkelig krever monetarily. Gi elevene en liste over ting babyer trenger for eksempel en barneseng, bilsete, barnestol, bleier, våtservietter, flasker og klær. Be elevene å undersøke hvor mye disse elementene kan koste og forberede en bunnlinje totalt for hvor mye de måtte tilbringe hvis deres egg babyen var faktisk en ekte baby. Selvfølgelig, vil deres total variere, men å dele tallene med klassen vil hjelpe elevene til å forstå kostnadene utgang som kreves for å ta skikkelig vare på en baby.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-ta-vare-pa-en-egg-baby-prosjektet/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en hjemmelaget barneseng for en Egg baby-prosjektet Hvordan lage en hjemmelaget barneseng for en Egg baby-prosjektet
  - 阅 2

  Som en del av en klasse ment å undervise tenåringer om ansvaret for foreldre, er mange middels og høy skoleelever som kreves for å være en forelder til et egg baby for en lang tid. Egget må bli tatt vare på som en ekte baby, herunder gi en seng for e

 • Hvordan ta vare på Fresh Eggs Hvordan ta vare på Fresh Eggs
  - 阅 1

  Gården ferske egg er virkelig en fryd. De har en rikere, mer utviklet smak enn supermarked varianter, og de er mer bærekraftig hevet. Men du må ta spesielt vare på ferske egg for å beskytte sin smak og hemme veksten av skadelige bakterier. Salmonella

 • Hvordan ta vare på Turtle egg Hvordan ta vare på Turtle egg
  - 阅 1

  Det kan være både et barns glede og foreldrenes skrekk: å starte med to dyr og senere innser at en hel familie av dyr er på vei. I riket av kjæledyr, skilpadde babyer er relativt enkle å ta vare på. Når man tar opp turtle babyer, det meste av hardt a