Amopage

Hvordan ta ut Voice Logo i AVS Audio Editor

- Views 0
Advertisement

Prøveversjonen av AVS Audio Editor programvare setter inn en stemme logo til lydfiler som du lagrer med programmet. Når du spiller av filen, sier en stemme "AVS Media demo" med noen sekunders mellomrom. Den eneste lovlige måten å fjerne denne stemmen logoen fra programmet er ved å kjøpe en lisensnøkkel fra AVS. Som på tidspunktet for offentliggjøring, koster en ubegrenset lisens $ 59, mens ett års lisens koster $ 39. Hver lisens er gyldig bare for én enkelt datamaskin.

Bruksanvisning

Lansere AVS Audio Editor. Klikk på "Hjelp" -fanen, klikk på "Registrer" knappen. AVS Audio Editor åpner et nytt vindu i nettleseren og leder den til registreringssiden.

Klikk "Unlimited" eller "1 Year", avhengig av hvilket alternativ du ønsker å kjøpe. Skriv inn din personlige informasjon i feltet på siden som åpnes, og klikk deretter på "Next".

Klikk på en betalingsmåte, og skriv deretter inn betalingsinformasjon. Klikk på "Utfør betaling" for å kjøpe lisens.

Åpne innboksen. Åpne e-post fra AVS, uthev lisensnøkkelen som finnes i e-posten. Trykk "Ctrl" og "C" samtidig for å kopiere nøkkelen.

Bytt tilbake til AVS Audio Editor. Klikk på "Aktiver" knappen. Klikk på tekstfeltet i boksen som kommer opp, og trykk "Ctrl" og "V" samtidig for å lime inn lisensnøkkelen i boksen.

Klikk "OK" for å registrere AVS Audio Editor. Programmet ikke lenger setter inn en stemme logo i lydfilene.

Hint

Kjøpe en lisens for AVS Audio Editor gir deg også tilgang til fullversjoner av alle de andre AVS programmer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-ta-ut-voice-logo-i-avs-audio-editor/ "

相关文章!
 • Hvordan rydde opp bakgrunnsstøy fra AVS Audio Editor
  - 阅 0

  AVS Audio Editor, produsert av Online Media Technologies, er en billig, enkel å bruke program som lar deg ta opp og redigere lyd fra nesten alle inngangsenhet eller kildefilen. Selv om ikke så omfattende og funksjonsrikt som dyrere programmer, inneho

 • Slik fjerner vokal på AVS Audio Editor Slik fjerner vokal på AVS Audio Editor
  - 阅 0

  AVS Audio Editor er et program som lar deg ta opp, redigere og mikse ulike typer lyd på datamaskinen. Det er et grunnleggende program utviklet for innspilling av voice-overs og tutorials og redigering små biter av lyd, for eksempel ringetoner. Det ha

 • Hvordan å gjøre Voice Over for en dokumentar
  - 阅 0

  Hvordan å gjøre Voice Over for en dokumentar. Avid dokumentar fans kanskje merke den glatte og autoritativ stemme som forteller handlingen. Voice over arbeidet er en lukrativ og spesialisert form for skuespill som ikke tar en skuespiller til å utføre