Amopage

Hvordan ta opp telefonsamtaler på din Droid

- Views 0
Advertisement

Hvordan ta opp telefonsamtaler på din Droid


Du kan bruke din Droid smarttelefon for å håndtere mange oppgaver i din profesjonelle og personlige liv. Innspilling av video, surfe på internett og drift av et Wi-Fi-hotspot er alle funksjoner Android-operativsystemet gjør mulig. Når du bruker mye tid på å snakke på din Droid, kan du ikke husker alle detaljene i en viktig samtale. Android løser dette problemet med programvare som registrerer dine telefonsamtaler. Opptak telefonsamtaler uten å fortelle hvem du snakker med er ulovlig, så bruk alltid ringe-opptak programvare lovlig.

total Recall

Last ned Total Recall Recorder fra Android Market på smarttelefonen. Start maskinen etter den laster ned.

Trykk "Innstillinger", og merk av for "Enable Total Recall" for å aktivere automatisk opptak av alle innkommende og utgående anrop på din Droid.

Trykk "Record andre partens stemme" for å aktivere opptak begge sider av samtaler i Total Recall. Total Recall jobber automatisk i bakgrunnen og lagrer opptakene som 3GP-filer på SD-kortet.

Auto Call Recorder

Last ned Auto Call Recorder gratis fra Android Market. Installer programmet på smarttelefonen.

Lansere Auto Call Recorder, og velg "Innstillinger" for å muliggjøre innspilling og toveis opptak. Alle samtaler vil automatisk begynne opptaket når samtalen begynner.

Trykk på "Bruk mikrofon" for å frigjøre denne standard funksjonen hvis opptak på telefonen blir forvrengt eller hvis bare én side av samtalen blir tatt opp.

Google Voice

Last ned Google Voice programmet fra Android Market på din Droid. Lansere Google Voice, og velg din Google-konto på påloggingsskjermen eller trykk på "Opprett konto".

Trykk "4" på din Droid nummer puten under en samtale for å starte innspillingen. Google Voice registrerer bare innkommende anrop, men hvis mobil tjenesten inkluderer trepartssamtale, kan du ringe din Droid fra en annen telefon først, og deretter legge til en annen linje til samtalen, som du kan spille inn.

Besøk google.com/voice, og logge deg på Google Voice-konto. Klikk "Opptak" for å få tilgang innspilte samtaler.

Hint

Enkelte Droid modeller, for eksempel DROID X bruker en proprietær versjon av Android som ikke tillater toveis samtale opptak fra håndsettet. For disse telefonene, må du bruke Google Voice.

Google Voice lar den som ringer vet du tar opp samtalen når du trykker på "4" på det numeriske tastaturet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-ta-opp-telefonsamtaler-pa-din-droid/ "

相关文章!
 • Hvordan laste opp videoer fra din Droid Phone til Facebook Hvordan laste opp videoer fra din Droid Phone til Facebook
  - 阅 0

  Mens noen smarttelefoner, som iPhone, laste opp videoer direkte fra enheten til Facebook, betyr Motorolas Android (kjent som Droid) ikke har evnen. Men det er to forskjellige måter du kan laste opp videoer fra Droid til din Facebook-veggen. Mens last

 • Hvordan ta opp telefonsamtaler Hvordan ta opp telefonsamtaler
  - 阅 1

  Det er dusinvis av grunner til at du kanskje ønsker å ta opp telefonsamtaler, enten for å fange noen lyver, bevise en representant for selskapet gjort deg et løfte, som bevis i retten, eller bare for din egen sjelefred. Det er veldig lett å spille in

 • Hvordan sette opp og bestille din egen Musical Tour
  - 阅 4

  Hvis du har talent og sangene, er det mye enklere enn du tror å bestille din egen musikalsk tur. Med musikkbransjen i en slik forandring i disse dager, være din egen booking agent er ikke en dårlig rute, og du kan styre hvor og når du spiller. Hvorda