Amopage

Hvordan ta og bestå en CLEP Test

- Views 2
Advertisement

Hvordan ta og bestå en CLEP Test


CLEP står for høyskole nivå undersøkelse programmet og disse testene kan være en rask og enkel måte å akselerere din høyskole grad. Rekken av 34 eksamener dekker et bredt spekter av emner og mange høgskoler vil tildele alt fra 3 til 12 studiepoeng for bestått score på en eksamen.

Du trenger

læremateriell

et testsenter

Bruksanvisning

Bestem hvilke eksamen du skal ta. Hvis du er registrert i college ta kontakt med din rådgiver for å sikre at du får kreditt for den testen du har valgt og kreditt vil være aktuelt for din grad.

Etter at du har bestemt deg for hvilken eksamen du skal ta neste skritt er å forberede seg til testen. The College Board overvåker CLEP-programmet, og de har alle 34 eksamensbeskrivelser tilgjengelig på deres hjemmeside. Disse beskrivelsene skissere hva du vil bli testet på og hvilken prosentandel av eksamen hvert emne utgjør. For ca $ 10 kan du laste ned en mer inngående studie guide med en test. Hvis du vurderer å ta mer enn ett eller to eksamener kan være lurt å kjøpe "The Official CLEP Study Guide", som har studien guider og testspørsmål for alle testene.

Nå som du vet hva som vil være på testen, må du finne læremateriell. Du lokale bibliotek er en god kilde til gratis materialer. Det er også mange online ressurser for mange av de emner som dekkes av CLEP tester, er noen av disse ressursene er oppført på College Board nettsiden. Du vil ønske å bruke mer tid på emner som utgjør en større andel av eksamen og tilsvarende mindre tid på emner som utgjør en mindre andel av eksamen. Ikke få panikk over mengden av materiale eksamen synes å dekke. Du er ikke forventet å kjenne hver enkelt svar på hvert enkelt spørsmål, er du bare skal være i stand til å gjøre så godt på testen som den gjennomsnittlige student som nettopp fullført en klasse på temaet ville.

Etter at du føler deg trygg på din forberedelse til eksamen, er det flere ting du kan gjøre for å sørge for at selve eksamen går bra. Den første er å laste ned "CLEP Sampler" fra College Board nettsiden. Dette er en simulering av tester programvare som brukes under selve testen og bli kjent med det før du tar en faktisk eksamen kan bidra til poengsummen din. The Peterson nettsted tilbyr full lengde praksis eksamener for noen av CLEP tester, vil du kanskje vurdere å bruke en av disse til å vurdere din beredskap for selve eksamen.

På selve eksamensdagen tillate deg selv god tid til å komme til testsenter. Husk å ta med to former for riktig identifisering og en akseptabel betalingsmåten for testing avgifter. Når du tar selve eksamen ikke la noen spørsmål ubesvart! Det er ingen straff for å gjette og av all din studerer du kan vanligvis begrense svaret på to mulige valg, så ta din beste gjetning!

Hint

Du kan finne nærmeste testsenter på høgskolestyre nettsiden

Hvis du er registrert i college, sjekk alltid at du vil få kreditt for eksamen før du tar det!

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-ta-og-besta-en-clep-test/ "

相关文章!
 • Hvordan Pass den amerikanske regjeringen CLEP Test Hvordan Pass den amerikanske regjeringen CLEP Test
  - 阅 0

  Den amerikanske regjeringen CLEP test er en standardisert multiple choice test administreres av College Board. Mange høyskoler og universiteter tildele college kreditt for å motta en viss poengsum på denne eksamen. Testen har rundt 100 spørsmål og ta

 • Hvordan passere en College Math CLEP Test
  - 阅 0

  Hvis du ikke har tid eller ressurser til å ta en full-time studium, høyskole nivå undersøkelse Program (CLEP) utført av College Board, er det beste alternativet for å tjene college kreditt. Alle med en fungerende kunnskap om matematikk studerte ved v

 • Hvordan CLEP Testing arbeid? Hvordan CLEP Testing arbeid?
  - 阅 0

  Oversikt Hva er CLEP? The College nivå undersøkelse programmet, eller "CLEP," er en av de mest spennende programmer der ute for studenter seg klar til å gå på college. Det er en samling av 34 tester som spenner fra College Algebra til biologi, o