Amopage

Hvordan ta en Oppføring av Craigslist

- Views 0
Advertisement

Hvordan ta en Oppføring av Craigslist


Craigslist er en online rubrikknettstedet som lar deg plassere annonser gratis. Du har to måter å legge ut en annonse på Craigslist: logge på Craigslist konto og plasserer annonsen derfra, eller bruke e-posten din for å plassere og bekrefte annonsen. Hvordan du sletter en annonse avhenger av om du ble undertegnet i Craigslist på det tidspunktet du plasserte annonsen eller du brukte din e-postadresse.

Craigslist konto

Logg inn på din Craigslist konto.

Klikk "Manage" ved siden av annonsen du vil slette.

Klikk på "Slett dette innlegget" og klikk "Slett".

e-post

Finn Craigslist e-posten som ble brukt til å publisere annonsen.

Klikk på linken i e-posten.

Klikk på "Rediger dette oppslaget" og deretter "Slett dette oppslaget."

Hint

Hvis du har en Craigslist konto og innlegg er mindre enn 48 timer gammel, kan du angre oppslaget ved å returnere til kontoen din, velge "Manage" og deretter klikke på "Undelete dette oppslaget" for å gjenopprette annonsen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-ta-en-oppforing-av-craigslist/ "

相关文章!
 • Hvordan komme i gang med Craigslist
  - 阅 0

  Craigslist er et nettsted som lar brukerne legge annonser for alt fra meetups til produkter. Den gjør det også de som leter etter en tjeneste, produkt, hendelse eller ganske mye noe annet å raskt og enkelt finne en oppføring som passer deres behov. O

 • Hvordan selge fast eiendom på Craigslist
  - 阅 0

  Hvordan selge fast eiendom på Craigslist. For mange eiendomsbesittere, kan Craigslist være et ideelt sted for å selge eiendom, jord og utvikling. Det er gratis å legge inn en annonse (med noen unntak), og du kan repost ukentlig etter behov før du sel

 • Hvordan gjør jeg Stars for Craigslist fag?
  - 阅 0

  Ifølge Craigslist, folk legge rundt 80 millioner nye annonser hver måned på nettstedet. Dine annonser må konkurrere med dette svimlende antall, så hvis du ønsker å tiltrekke oppmerksomhet til din annonse på Craigslist, komme opp med et øye vekk emne.