Amopage

Hvordan Switch Scenes på Windows Movie Maker

- Views 0
Advertisement

Du kan bytte scener mellom to ulike videokilder, og sette inn en overgang mellom scener med gratis video-redigering programvare på datamaskinen. Windows Movie Maker er en del av Windows Live pakke med applikasjoner og er tilgjengelig som en gratis nedlasting for de som kjører et Windows operativsystem (lenke i Resources). Selv om ikke så kraftig som profesjonell video-redigering programvare, kan Windows Movie Maker håndtere de grunnleggende behovene til en aspirerende video editor.

Bruksanvisning

 • 1

Start Windows Movie Maker, klikker du på "Legg til videoer og bilder", velg rå video for første scene, og dobbeltklikk for å åpne den. Videoen vil vises i redigerings delen på høyre side av vinduet.

2

Finn det første stedet i videoen hvor du vil bytte scener. Velg det stedet og trykk på "M" på tastaturet for å dele videoen der. Alternativt kan du velge "Video Verktøy: Redigerings" -kategorien og velg "Split". Gjenta prosessen for hvert sted hvor du trenger å bytte scener.

3

Klikk på "Home" -fanen og velg "Legg til videoer og bilder" for å inkludere andre scene. Splitte det som nødvendig. Velg og dra videoklipp fra andre scene til den posisjonen du vil ha dem mellom klipp fra første scene. Du har nå en rå scene bryter. Det er ingen overgang, slik at kulissene hoppe umiddelbart fra den ene til den andre.

4

Velg klippet du ønsker å overgang ut av. Velg "animasjoner" -kategorien og velg en av overgangene fra valgene på venstre side. En subtil, profesjonell overgang er "Crossfade." Flere animerte overganger kan distrahere fra videoscener.

5

Påfør overganger mellom scenene. Klikk "Play" under forhåndsvisning videoen for å se hva scenen bytte ser ut.

6

Velg "Save Movie" fra "Home" -kategorien for å samle og lagre endelige videoen med scene brytere på plass.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-switch-scenes-pa-windows-movie-maker/ "

相关文章!
 • Hvordan Switch Apps og Windows på en Mac med hurtigtaster Hvordan Switch Apps og Windows på en Mac med hurtigtaster
  - 阅 0

  Har du problemer med å finne ting som er åpne på skrivebordet? Har de tapt bak noe annet på skjermen, og du vet ikke hvordan man skal bringe dem tilbake til toppen? Her er noen tastaturkommando tips for hvordan du kan få et program eller et annet vin

 • Hvordan Switch Brukere med Windows Vista
  - 阅 0

  Brukerkontoer tillate mer enn én person å dele samme datamaskin. Hver konto kan ha en annen desktop tema, standardmedieprogrammer eller andre personlige alternativer. Du kan bytte brukere med Windows Vista uten å avslutte programmer eller lukke filer

 • Hvordan å formatere en Windows XP Computer Hvordan å formatere en Windows XP Computer
  - 阅 2

  Reformaterer en Windows XP-maskin kan håndteres på en rekke måter, avhengig av hva det ønskede sluttproduktet kan være. Finn ut hvordan du kan gjenopprette Windows XP til fabrikkinnstillingene, og samtidig beholde datafiler med hjelp fra den utøvende