Amopage

Hvordan Swing en tennisracket

- Views 0
Advertisement

Hvordan Swing en tennisracket


Fitness, mental tøffhet, hurtighet, kraft og smidighet er viktige elementer i en god tennis spill. Imidlertid er grunnlaget for en spillers spill bygget på to grunnleggende bakken slag: forehand og backhand. Læring riktig teknikk for å svinge racketen vil produsere konsistente bakken slag. Konsistens settes til å vinne flere poeng. Spillestiler kan variere, men hver tennis swing følger en væske tretrinns progresjon: forberedelse, kontakt og oppfølging gjennom.

den Progresjon

Riktig bakken slag er flytende og strømmer fra lav til høy. Hver gang begynner med forberedelser, eller det som ofte kalles retur. Retur er klar posisjon av racketen før ballen når deg. Start retur så snart motstanderen treffer ballen. Ta kontakt med ballen når høyden er mellom kneet og midje og fortsatt foran deg. Svinge opp og gjennom ballen. Avslutt med bråk høyt over skuldrene. Dette lav til høy progresjon produserer toppspinn og gir større kontroll og nøyaktighet.

Classic Forehand

Utviklet når spillere som brukes tyngre tre racketer, tar den klassiske forehand en sving, satt og traff tilnærming. Før ballen forsvinner nettet, slå sidelengs og flytte til ballen. Start retur. Med non slående skulder rettet mot motgående ball, forlenge ikke-spiller hånden for balanse. Sett føttene og deretter svinge gjennom ballen. Din racket ansikt følger ballens flukt og ender høyt over skulderen på motsatt side av spille hånd. Dette strøk er mest brukt av amatørspillere. Topp fagfolk som fortsatt innlemme aspekter av den klassiske forehand er Serena og Venus Williams.

moderne Forehand

I dag, de fleste profesjonelle tennisspillere bruker det som kalles den moderne forehand. Utviklet for å tilpasse seg lettere racketer og ny streng teknologi, begynner den moderne forehand med en åpen holdning. Retur er mindre uttalt. Den swing fortsatt går fra lav til høy. Men i stedet for tur, step og hit, moderne forehand belastninger og eksploderer. The swing er lik en vindusvisker bevegelse. Den oppfølging gjennom ender over hele kroppen. Lettere racketer tillate for akselerert svingninger, skape mer toppspinn. Rafael Nadal er dødelig forehand er et godt eksempel på dette moderne swing.

Enhånds backhand

Ansett en tennis relikvie, har enhånds backhand alle, men forsvant på kvinnenes tour. Bare én spiller i topp 100, Carla Suarez-Navarro, bruker slag. Men på mennenes tur, er enhånds backhand lage en liten comeback. Roger Federer, Stanislas Wawrinka, Grigor Dimitrov, Richard Gasquet, Tommy Robredo og up-and-coming stjerne Dominic Thiem spille med en enhånds backhand. Retur begynner med spille skulder og ryggen mot mål. Kontakt er laget som torso svivler, skiftende vekt fra bakbenet til forfoten. Swing lav til høy. Avslutt med armene utvidet på samme måte som en baseball oppmann kalle en spiller trygt.

To-Handed Backhand

De fleste spillere bruker tohånds backhand fordi de kan utøve mer makt fra grunnlinjen. Med tohånds backhand, må spilleren begynne retur mens snu og kjøre. Mens du roterer overkroppen, bøy knærne og legge vekt på baksiden fots. Når den er satt, ta kontakt med ballen mellom kneet og hoftehøyde. Pisk gjennom ballen, svingende fra lav til høy. Den oppfølging gjennom ender med bråk ansiktet høyt over hodet. Novak Djokovic, Serena Williams og Andy Murray spille med en tohånds backhand.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-swing-en-tennisracket/ "

相关文章!
 • Hvordan Swing Hver Golf Club Hvordan Swing Hver Golf Club
  - 阅 0

  The golf full sving er en av de mest grasiøse bevegelser i sport. Den kombinerer kraft med presisjon, men en stor golf swing tar mye trening og tålmodighet. Lær hvordan å svinge en golfkølle fra en profesjonell golf instruksjon i denne gratis golf in

 • Hvordan Swing en Cricket Ball Hvordan Swing en Cricket Ball
  - 阅 0

  Hvis du er mer attuned til Baseball svingende en cricket er beslektet til en curveball. En god swing bowler i de rette forholdene, vanligvis i overskyet vær, har evnen til å flytte ballen i luften bort fra batsmen og inn til batsmen. En nyere fenomen

 • Hvordan kjøpe en tennisracket
  - 阅 0

  Når du kjøper en tennisracket, er det mange faktorer å huske på. Din størrelse, styrke, kompetanse og hyppigheten av spill bør alle gå inn i din beslutning. Når det er sagt, er det en rekke flotte racketer på markedet i dag i alle prisklasser, så det