Amopage

Hvordan svekke en Shed

- Views 0
Advertisement

Hvordan svekke en Shed


Avskrivninger er en virksomhet regning egenandel på din skatt. En skur, når det brukes i forretningsøyemed, kan avskrives i henhold til Internal Revenue Service (IRS) retningslinjer. Hvis skjulet brukes kun for personlig bruk, kan avskrivninger tas for dine personlige regnskap, men vil ikke være fradragsberettiget. I tillegg avskrivninger påvirker bare kapital-gevinstskatt ved salg av eiendelen når det er tillatt av skattemyndighetene.

Du trenger

Kjøpesum

IRS skjema 4562

virksomhet utgifter

næringsinntekt

Prosent av tiden brukes til personlig bruk

Bruksanvisning

Skriv ut IRS Form 4562. Dette er den formen som du vil fylle ut og sende inn med din selvangivelse hvis du krever avskrivning som en virksomhet regning på selvangivelsen.

Samle gjeldende data. Du trenger grunnlag av skuret å avskrive. Grunnlaget er kostnaden av skjellet samt eventuelle forbedringer som er gjort for å skur fordi den ble satt i drift. I tillegg vil du trenger å vite datoen skur ble tatt i bruk som et driftsmiddel. Hvis du bruker avskrivninger for personlige rekorder, bruke dato skuret ble kjøpt.

Bestem avskrivninger levetid. Dette bestemmes basert på den type skur du har. Dersom uthuset er stor nok til å lagre et kjøretøy, og har en stasjon slags fører opp til det, er det klassifisert som en garasje for avskrivningsformål og har en levetid på 25 år. Hvis det er festet til en stiftelse, er grunnlaget klassifisert som en kapitalverdi og må avskrives separat fra skjulet. Hvis skjulet brukes som en hage skur og er ikke en permanent strukturell bygning, noe som betyr at det kan flyttes hvis det er nødvendig, da levetid er 15 år. Hvis skur er en permanent bygning for en oppdrettsvirksomheten, ville det være en levetid på 20 år. Levetiden er basert på formålet med skur, og permanency. For å best bestemme levetid, ta kontakt Publication 946 eller regnskapsfører.

Beregn din avskrivningssats per år. Hvis du har en typisk hage skur du sannsynligvis bestemme levetiden til å være 15 år. Ved hjelp av den lineære avskrivningsmetode, som er den mest rett frem, vil du svekke 6,67 prosent av grunnlaget for skur hvert år i 15 år. Dersom levetid er annerledes enn 15 år, finner du denne verdien ved å dele 100 av levetiden.

Beregn din årlige avskrivninger. Dette vil være grunnlaget multiplisert med prosent av avskrivninger tas hvert år. For et skur som koster $ 2000 vil du finne den årlige avskrivninger ved å multiplisere frekvensen av 6,67 prosent av 2000 for å få $ 133,40.

Fyll inn verdiene på Form 4562. Hvis du tar utgiftene på din skatt, vil du bruke verdiene fra Form 4562 på en annen del av selvangivelsen, avhengig av hva bekostning var knyttet til. Hvis det var en bedrift regning det hevdes på Schedule C, er en gård bekostning Schedule F. Ta kontakt med en skatt profesjonell hvis du er usikker på hvor du skal kreve avskrivninger.

Hint

For å avskrive et skur, må du eie skjulet. Hvis du leier eller leaser skjulet, kan du ikke avskrive det på selvangivelsen.

Det er mer å avskrivninger enn det som er oppført i denne artikkelen, bør du kontakte skattemyndighetene publikasjon 946 for å lære mer om avskrivninger på din skatt.

Det finnes måter å fremskynde avskrivninger; den beste garantert måte å finne ut avskrivninger å maksimere fordelene er ved å ansette en revisor. En autorisert regnskapsfører (CPA) vil kunne hjelpe deg å få mest mulig nytte av en avskrivningsfradrag og kan gi tips om hvilke metoder som skal brukes.

En skur kan bare avskrives skattemessig hvis den er kjøpt for forretningsbruk. Personlig bruk boder kan ikke avskrives skatt i henhold IRS retningslinjene med mindre skur er også brukt for virksomheten bruksområder. Hvis dette er tilfelle, må prosent av tiden eiendelen ble brukt til personlig bruk trekkes fra kjøpesummen å komme frem til beløpet er tillatt for avskrivninger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-svekke-en-shed/ "

相关文章!
 • Hvordan hjelpe Lab Shed Mindre Hvordan hjelpe Lab Shed Mindre
  - 阅 0

  Hunder skur å kvitte seg med gamle, døde hår. Alle raser kaste; noen, som Labrador retriever, kaste mer enn andre. Innendørs hunder har en tendens til å kaste kontinuerlig mens utendørs hunder har mer sesong røyter. Shedding påvirkes av en rekke fakt

 • Hvordan å behandle Shedding hår med hvitløk Hvordan å behandle Shedding hår med hvitløk
  - 阅 0

  Behandling av hår Shedding med hvitløk er litt kontroversielt, og en praksis som ennå ikke er vitenskapelig bevist. Likevel, det er folk som hevder de har stanset Hårtap med hvitløk. Hvitløk har andre helsefordeler, også, slik som å senke total koles

 • Hvordan bygge en Shed og Trenger jeg en Permit Hvordan bygge en Shed og Trenger jeg en Permit
  - 阅 0

  Bygge en skur er faktisk ikke veldig vanskelig hvis du har noen grunnleggende rammer og snekring kunnskap og hvis det blir gjort riktig kan bygges i en helg. Skur kommer i alle former og størrelser, og kan bygges for enkel lagring eller være spesifik