Amopage

Hvordan Surr sopp for Spaghetti Sauce

- Views 1
Advertisement

Hvordan Surr sopp for Spaghetti Sauce


Sopp koker relativt raskt, noe som gjør dem en avsluttende ingrediens når det kommer til spaghetti saus. Restvarmen fra sausen kokker sopp gjennom, men det gjør ikke caramelize dem, så du må stek dem separat for å fullt utvikle sin jordsmak. Sopp ikke gjøre det bra når erfarne tidlig, heller, som salt trekker fuktighet fra kjøttet og får dem til å krympe betraktelig. Sopp trenger bare en rask stek før du legger dem til spaghetti saus; la dem varme i sausen i noen minutter etterpå fyller dem med smaker av saus er krydder uten overcooking dem.

Du trenger

Vegetabilsk olje

Kosher salt

Bruksanvisning

Skyll soppen under kaldt rennende vann med fingeren for å fjerne eventuelle rester fra gjellene på undersiden av caps. Blot sopp med papirhåndklær til å tørke.

Skjær soppen i 1 / 4- til 1/3-inch-tykke stykker. Hvis du har et stort utvalg, som Portabellos, skjære dem 1 til 2 inches lang, også.

Varm et par spiseskjeer olje i en sauté panne på komfyren over middels høy varme. Tilsett skivet sopp etter olje varmer for 2 eller 3 minutter.

Surr soppen til gylden brun, men fortsatt fast, omtrent 2-2 1/2 minutter totalt. Rør eller kaste soppen en eller to ganger i løpet av sauteing.

Overfør soppen til spaghetti saus og la dem marinere i ca fem minutter. Krydre spaghetti saus etter smak og server.

Hint

Du kan fres aromater, for eksempel hakket hvitløk og sjalottløk, med sopp, om ønskelig.

Fres sopp uten olje for en stekt smak.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-surr-sopp-for-spaghetti-sauce/ "

相关文章!
 • Hvordan Surr sopp og løk Hvordan Surr sopp og løk
  - 阅 0

  En kort pan-koker i litt smør eller olivenolje er alt som kreves for å lage en enkel, men likevel smakfull side parabolen av sautert sopp og løk. Den enkle side er også et kjærkomment tilskudd til pastasauser og stir-fries og er akkurat som hjemme li

 • Hvordan lage enkle Spaghetti Sauce Hvordan lage enkle Spaghetti Sauce
  - 阅 2

  Spaghetti er en rask, sunt alternativ til en fast food måltid. Spaghetti saus er best når laget med i sesongen, ferske ingredienser - men stifter som hermetisk tomat og tørket krydder fungerer godt nok. Matche en saus med vegetabilsk oser pasta eller

 • Hvordan gjøre det beste "Spaghetti saus" Hvordan gjøre det beste "Spaghetti saus"
  - 阅 0

  Hvordan lage den beste spaghetti. Du trenger 2 bokser plommetomater knust pinne pepperoni hakket hvitløk krydder 1 grønn paprika 1 pund mager burger pasta Bruksanvisning Først brunes burger og renne av overflødig grease.Now legge til to 29 oz. bokser