Amopage

Hvordan String en fiskesnøre til en Penn Reel

- Views 0
Advertisement

Som alle andre fiske hjulene, må Penn hjulene ha snøret på dem hvis de skal brukes til å fange fisk. På noen måter, strenger linjen til hjul er en av de viktigste delene av en fisketur, da snøret er det en solid kobling som sportsfiskere å fiske. Hvis denne koblingen er frynsete eller på annen måte svekket, kan linjen knipse og fisken tapt. For å hindre det, bør sportsfiskere endre sin fiskesnøre minst én gang per sesong for å sikre linjen forblir frisk og sterk.

Du trenger

Fiskesnøre

Fiskestang

fiske hjul

Saks eller skjære implementere

Bruksanvisning

Fest Penn fiske hjul til en stang. Hvis Penn hjul er et spinnende hjul, bør det være festet til en roterende stang. Hvis det er en baitcasting eller trolling hjul, bør det være festet til en baitcasting stang, som kan identifiseres ved hjelp av avtrekkeren formede håndtak som henger rett under snellefestet.

Hold enden av snøret mellom tommelen og pekefingeren i den ene hånden og træ linje gjennom spissen av fiskestang. Plasser linje gjennom hver av de stangskinnene til slutten av linjen er på det Penn hjul.

Ulempen åpne bale, hvis du er strenger en spinnende hjul. Hvis du er strenger en baitcasting eller trolling hjul, tråden linjen gjennom linjen guide som er plassert på forsiden av hjul.

Pakk fiskesnøre to ganger rundt spolen av Penn hjul, deretter knytte en knute slik at linjen er tett mot spolen. Pass også på at knuten er tett mot spolen.

Avklipt noen ekstra linje over knuten, men det er en god idé å la 1/8 tomme av linjen. At små mengder linje vil sikre at knuten vil ikke komme ugjort, selv om knuten glir litt.

Snu trommel håndtak som om svingete i en fisk. Dette vil overføre snøret fra spolen det kom til spolen av fiske hjul. Avslutt reeling når linjen er 1/8 tommer under kanten av spolen.

Grab saks eller andre cutting implementere og klipp linjen slik at ca 12 inches av snøret henger fra spissen av fiskestang.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-string-en-fiskesnore-til-en-penn-reel/ "

相关文章!
 • Hvordan Tie Leader fiskesnøre til en leder Hvordan Tie Leader fiskesnøre til en leder
  - 阅 0

  Knytte en leder til et fiskesnøre er en vanlig foreteelse når fisket for et utvalg av fersk eller saltvann spillet fisk. En leder er vanligvis brukt som en overgang linje mellom en hovedlinje og en lokke. Lederen kan avta eller øke i diameter, avheng

 • Hvordan Rig et fiskesnøre til Catch Cat Fish Hvordan Rig et fiskesnøre til Catch Cat Fish
  - 阅 0

  Steinbit, spesielt kanal steinbit, er populære spill fiskearter på grunn av sin smak og sunne populasjoner i meget vann. Steinbit finnes i dammer, innsjøer, elver og bekker. Ifølge Iowa Department of Natural Resources, fiskere må vurdere egnede rigge

 • Hvordan laste ned filer til en Pen Drive Hvordan laste ned filer til en Pen Drive
  - 阅 0

  En minnepinne er en ekstern lagringsenhet ofte kjent som en USB eller minnepinne; de fleste penn stasjoner plugge inn en Universal Serial Bus (USB) port på en datamaskin. Den minnepinne lagrer data på solid-state flash-minne. Fordi penn stasjoner kan