Amopage

Hvordan stoppe Foss Lekkasjer

- Views 0
Advertisement

Utendørs dammer med en foss kan gi et rolig og fredelig fristed. Men å ha en foss som ser ut til å lekke vann kan sikkert ta den gleden unna. Å måtte fylle dammen hele tiden kan være en plage. Husk at litt vann fordampning, spesielt i varmt, tørt vær, er normalt. Hvis du oppdager at dammen din ser ut til å miste mer vann enn den burde, litt inspeksjon av fossen området er i orden. Oftest er den skyldige fossen, ikke dammen liner. Dette er forutsatt at en kvalitet liner ble kjøpt, og det er ikke mye av en sjanse det kunne ha blitt punktert under bygging.

Bruksanvisning

Fjern noen av steinene som utgjør fossen. Se om bakken under er våt. Når du finner ut at du har en foss lekkasje, kan du fikse problemet.

Slå av elektrisitet til dammen.

Demonter fossen. Fjern hvert stykke og sett den til side.

Bygg din foss på toppen av duken. Duken du bruker for fossen bør være den samme brikken som liner som er i dammen. Ikke bruk to separate deler. Hvis du gjør det, vil du mest sannsynlig fortsatt har lekkasjer.

Strekk duken ut fra toppen av dammen så langt det går for å se hvor mye du har å jobbe med. Mest sannsynlig, når du bygget dammen, ble den ekstra liner rullet opp.

Gjenoppbygge foss på toppen av duken. Bruk store, flate stykker for å gjøre dine trappetrinn, akkurat som du gjorde før, og pass på å skrå hver av de store flate stykker litt nedover mot dammen.

Plasser mindre steiner eller steiner på sidene av flate stykker og holde legge steiner til du er fornøyd med utseendet på fossen. La noen liner på utsiden av alle steiner.

Rull opp den ekstra liner på utsiden av fjellet for å sikre at det ikke lekker vann rundt steinene.

Plasser flere steiner på den andre siden av rullet opp liner for å hjelpe skjule det.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-stoppe-foss-lekkasjer/ "

相关文章!
 • Hvordan stoppe servoolje Lekkasjer
  - 阅 3

  Kjører servostyringen når væsken er lav kan ødelegge servostyring pumpe. Sørg for å holde væsken i sin anbefalte nivået når væske lekker. En servostyring lekkasje oppstår oftest på slangekoblinger, servopumpe, eller gamle pakninger. Det er noen måter

 • Hvordan stoppe en lekkasje i en klinket båt Hvordan stoppe en lekkasje i en klinket båt
  - 阅 0

  Korrosjonsbestandig og over 30 prosent lettere enn stål, aluminium blir brukt til bygging av båter av den reduserte vekt, styrke og holdbarhet, slik at båtene manøvrerbare og drivstoffbesparende. Aluminiumsbåter er konstruert ved å sammenføye sømmene

 • Hvordan Stopp Pinhole Lekkasjer i et Radiator
  - 阅 0

  Til tross for sin lille størrelse, vil pinhole lekkasje i en radiator likevel forårsake bilen til å miste store mengder kjølevæske eller væske når du kjører. Den beste måten å permanent stoppe disse lekkasjene er å ta bilen til en mekaniker, som dere