Amopage

Hvordan stoppe en Foreclosure Med en midlertidig forføyning

- Views 0
Advertisement

Hvordan stoppe en Foreclosure Med en midlertidig forføyning


Staten lov avgjør om boliglån utlåner har å gå til retten for å ta huset ditt. Hvis staten tillater nonjudicial foreclosures, kan långiver bare være nødvendig å stille inn dato og varsle deg om salget før auksjonering av ditt hjem. Går til retten for en kjennelse kan kjøpe deg tid eller stoppe foreclosure helt.

Tekniske tilbakeholdende bestillinger og påbud

Når du sender en sak mot din boliglån, du vanligvis be om en teknisk besøksforbud, eller TRO; en midlertidig forføyning; eller en permanent forføyning. En TRO utsetter foreclosure før du kan få en rettshøring om en kjennelse. Midlertidig forføyning forsinkelser foreclosure før dommeren kan gi saken en full rettshøring. Som om det kanskje ikke for et år eller mer, er det en stor seier for deg. Hvis du vinner saken og få en permanent pålegg, utlåner kan ikke hindre.

Bevisbyrde

For å få en TRO, må du vise at du vil lide alvorlig skade hvis foreclosure går fremover. Som det vil koste deg huset ditt, er det en enkel standard for å møtes. En midlertidig forføyning er ikke så lett. Du må overbevise dommeren er det en god sjanse for at du lykkes når saken går til rettssak. Bevisbyrden er på deg, ikke utlåner. Dommeren vil også veie skade deg fra tap av hjemmet ditt mot skade til utlåner. For å få en permanent pålegg, må du vinne avgjørende i retten.

Proving Case

De fleste foreløpige høringer ikke involverer vitner. I stedet sender du affidavits sier din versjon av fakta. Hvis du har vitner, har du deres affidavits også. Boliglån utlåner advokater vil trolig sende inn sine egne bekreftelser. Da må du overbevise dommeren du har en god sak. Hvis du kan vise, for eksempel at boliglån ikke varsle deg om salget langt nok på forhånd, som bryter statlige loven. Når rettssaken ruller rundt, ta deg vitner å gjøre de samme punktene under ed.

Winning the Game

Hvis du får en midlertidig forføyning, kan dommeren stoppe foreclosure før rettssaken. Hun kan også sette noen betingelse for boliglån, som for eksempel å gjenta foreclosure prosessen med riktig varsling. Hvis ditt forsvar er kun basert på tekniske feil i foreclosure, utlåner vil trolig få huset til slutt. Hvis du har en betydelig forsvar - at utlåner ikke faktisk eier gjeldsbrev for lånet ditt, si - du har en mye bedre sjanse til å få en permanent kjennelse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-stoppe-en-foreclosure-med-en-midlertidig-forfoyning/ "

相关文章!
 • Hvordan Stopp Engine Knocking Med Lucas Oil Stabilizer
  - 阅 0

  Hvordan stoppe motoren banke på bare noen få enkle enkle trinn. Du, ja du kan gjøre dette hjemme. Selv om dette ikke stopper å banke i alle tilfeller, vil det bidra til å forlenge levetiden på en motor, og er fortsatt sterkt anbefalt å gjøre det på a

 • Hvordan stoppe en foreclosure salg på samme dag Hvordan stoppe en foreclosure salg på samme dag
  - 阅 0

  Mange huseiere mister sine hjem til foreclosure prosessen gjennom mangel på handling. Det finnes en rekke måter å unngå å miste hjemmet ditt, og det kan også være en måte å stoppe en foreclosure salg på samme dag det er planlagt å skje. Venter for le

 • Hvordan stoppe en Foreclosure i Quebec, Canada Hvordan stoppe en Foreclosure i Quebec, Canada
  - 阅 0

  Hvis du ikke klarer å gjøre boliglån betalinger, kan utlåner close din eiendom. Før foreclosure utlåner vil alltid sende deg meldinger. I Quebec, er foreclosure prosessen rettslig salg, der et salg er gjort under tilsyn og myndighet i en domstol syst