Amopage

Hvordan stipple Quilts

- Views 0
Advertisement

Hvordan stipple Quilts


Dyne stipling er en fri hånd teknikk som brukes i områder av en dyne for å fylle sin bakgrunn. Det tar praksis å lære å stipple dyner, men innsatsen er verdt tiden. Stiplesømmer teknikker gå utover grunnleggende lineære quilting og gi frihet i kreativ design. Linjene i frihåndsquilting skal vises tilfeldig og roaming. De vil ikke krysse hverandre, og avstanden mellom dem er typisk 1/4 av en tomme eller mindre fra hverandre.

Du trenger

Clear quilting linjal

Saks

Stoff

vatt

Sikkerhetsnåler

Symaskin

stoppefoten

Synål

bomullstråd

Bruksanvisning

Fjern trykkfoten fra symaskinen og erstatte den med en stoppefoten. Følg instruksjonene som finnes i manualen som fulgte med symaskinen om hvordan du fjerner og installerer foten.

Senke transportørene. Dette er den fortannede plate som bidrar til mate stoffet gjennom maskinen til under nålen. Bruk spaken eller slå på maskinen din til å gjøre dette. Noen maskiner er ikke utstyrt for å senke transportøren slik at du kanskje må bruke et plastdeksel plassert over transportørene i stedet.

Træ symaskinen med en ny spole og fylle ekstra spoler. Quilt stipling krever mye tråd. Prosessen vil gå glattere hvis du starter med en full spole og ekstra tråd fylt spoler.

Still maskinen stinglengden til null. Fordi dette er et gratis-håndmetode, er quilteren stand til å kontrollere stinglengde manuelt etter hvert som materialet beveger seg frem og tilbake under stoppefoten og nålen.

Mål og kutt to stoffstykker og ett stykke vatt i 12-tommers praksis firkanter. Legge stoffet på et arbeidsbord sammen med dens motsatte sider vendt opp. Sandwich vatt mellom vare rutene. Glatte ut materialet og feste lagene sammen. Sett tre sikkerhetsnåler langs hver side omtrent en halv tomme fra de rå kanter.

Plasser stoffet under stoppefoten. Plasser håndflatene og fingrene på hver side av stoppe fot på toppen av stoffet for å flytte stoffet. Begynn stipling fra et hjørne av plassen.

Kjør maskinen på et middels og jevn hastighet mens du beveger materialet med hendene. Bevege materialet fremover, bakover eller fra side til side under nålen og stoppefoten for å opprette eller følge en design. Gjenta mønsteret, men ikke krysse linjene. Bevegelsen vil bestemme stinglengden. Det tar praksis å utvikle din egen rytme og evne til å utvikle enda søm.

Hint

Forbered flere praksis blokker på forhånd.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-stipple-quilts/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Quilt Borders
  - 阅 2

  Quilting er et håndverk som har vært populært i år. Når blokkene er sydd sammen, quilt topp nesten ferdig. Det siste trinnet å sy lappeteppe toppen er å lage og sy på grensene. Noen ganger kan en dyne vil ha bare en grensen, og andre ganger en dyne v

 • Hvordan beregne Quilt blokkstørrelser
  - 阅 0

  Med mindre du bruker en quilting mønster levert til deg fra en ekstern kilde, må du vite hvordan du skal beregne størrelsen på en ferdig quilt blokk. Videre ved å forstå denne prosessen, kan du planlegge quilt blokker av ditt eget design for å være e

 • Hvordan lage Quilts Med Vis Ribbons Hvordan lage Quilts Med Vis Ribbons
  - 阅 0

  Hvis du konkurrere i hesteshow, turn, dans eller andre konkurranser hvor vinnerne er tildelt bånd, kan du raskt samle en stor samling av fargerike satiny streamere. Mens du kan tråkle dem til oppslagstavler og vegger, kan du snart gå tom for plass ti