Amopage

Hvordan starte opp en mamma blogg

- Views 0
Advertisement

Hvis du har en gutt og noe å si, så har du allerede fått de nødvendige kvalifikasjoner for å bli en mamma blogger. Hvis du har tenkt på å blogge før, men er usikker på hvordan du setter opp en mamma blogg, så har du kommet til rett sted. Du kan komme opp med et godt navn, få satt opp, og selv få litt trafikk med disse enkle trinnene. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

 • 1

Bestem deg gode pseudonymer for barn og familiemedlemmer. Du kan ikke sette opp en mamma blogg og bruke dine barns virkelige navn; andre mødre vil tror du ikke bryr deg om svindlere. Så, du har å komme opp med falske navn for å bruke under blogging eventyr. Ting som Doodlebug, Stinky eller Bunny bjørn vil fungere helt fint. Hvis du har en morsom kallenavn som ville fornærme dem når de blir eldre, kan du bruke det.

2

Kom opp med en fengende tittel. Det er behov for å si noe om deg og hva du står for. Når du kommer opp med noen ideer, utføre et raskt søk for å finne ut om disse mom blogginnlegg titler blir tatt eller ikke.

3

Lag din blogg. Du kan velge å gå med en enkel blogging nettsted som Blogger eller være vert for ditt eget nettsted bruker WordPress eller TypePad. Velg et tema som er morsomme og fargerike, og at bånd godt med tittelen.

4

Skriv ditt første blogginnlegg, og det andre. Nå som du er satt opp, er det på tide å begynne å blogge. Det spiller ingen rolle hva du skriver om; mamma blogging handler om de små detaljene. Hvis Fluffer-rumpe sengevætere går kveld, mener at prime blogging materiale.

5

Finn lesere. Nå som du er offisielt en mamma blogger, må du finne noen til å lese dine innerste tanker. Bli med så mange ringer og blogging lokalsamfunn som mulig, og sende linken til alle du kjenner.

Hint

Sette opp en mamma blogg er den enkle delen; holde leserne underholdt er den virkelige harde delen.

Vær forsiktig med hva du skriver, fordi du vet aldri hvem som leser.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-starte-opp-en-mamma-blogg/ "

相关文章!
 • Hvordan laste opp bilder til Blogger Hvordan laste opp bilder til Blogger
  - 阅 0

  Når det kommer til enkel og intuitiv blogging programvare, er Blogger en av de beste tjenestene på Internett. Blogger lar deg laste ned eller lage dine egne dynamiske temaer, legge til flere typer medier til blogginnleggene, og kringkaste innhold til

 • Hvordan laste opp filer i Blogger Hvordan laste opp filer i Blogger
  - 阅 0

  Når du laster opp en fil, overfører du innhold fra datamaskinen til en annen datamaskin, som har evnen til å være vert for ditt arbeid, slik at det er synlig på en nettside. Blogger kan du laste opp dine digitale bilder og videoer slik at de inngår i

 • Hvordan laste opp gratis Blogger Templates Hvordan laste opp gratis Blogger Templates
  - 阅 0

  Blogger tilbyr et bredt utvalg av gratis maler med mange tilpassing alternativet. Men flere tredjeparts utviklere lage Blogger maler også. Mange av disse er gratis. Du kan laste opp en av disse malene til å være formatet på din egen Blogger-blogg. Du