Amopage

Hvordan starte din egen Din Cutting Edge minibanken Forretnings

- Views 0
Advertisement

Når folk tenker på å starte sine egne bedrifter, de vanligvis ikke har en minibank virksomhet i tankene. Men dette er en utmerket forretningsmulighet. Oppstartskostnadene er lave, er det ingen inventar, og det er enda forvaltningsselskaper som vil praktisk talt driver sin virksomhet for deg. Hvis du er interessert i å starte din egen cutting-edge minibank virksomhet, følger du disse trinnene.

Hvordan starte din egen Din Cutting Edge minibanken Forretnings

Trinn 1:

Forske. Før du hopper inn noen forretningsidé, bør du forskning kjører en minibank virksomhet. Du må sørge for at du har tilgang til finansiering og forstå ins og outs av handelen. Det finnes flere rimelige ATM bedriftseiere guidebøker på nettet (se Ressurser for link), men du kan også få informasjon fra en annen bedriftseier. Du bør også bestemme om du ønsker å drive en franchise eller en starte din egen bedrift.

Hvordan starte din egen Din Cutting Edge minibanken Forretnings

Steg 2:

Finn en posisjon. Din bedrift vil bare lykkes hvis du finner en god plassering for minibanker. Hvis folk ikke er uttak av penger fra din maskin, vil du ikke ha noen inntekter. Butikkeiere og kontorbygninger er vanligvis mottagelig for slik at du kan plassere en minibank på deres plassering hvis de ikke allerede har en, og du tilbyr å finne ditt der gratis. Noen ganger eiendomsbesittere vil ha en cut av fortjenesten. Forhandle hva du synes er rimelig etter undersøkelser alternativene. Tenk om steder som kjører på en cash-bare basis eller er avhengige av tips. Restauranter med barer og valets er gode ideer.

Hvordan starte din egen Din Cutting Edge minibanken Forretnings

Trinn 3:

Skriv en forretningsplan. Din forretningsplan bør beskrive ATM virksomhet, inkludert alle detaljene. Forklar din plan for din ATM virksomhet, og vise hvorfor det er bundet til å være lønnsomt. Også beskrive hvordan du vil finansiere din virksomhet og hvordan du vil gjøre endene til å møtes før du gjør en fortjeneste. Besøk growthink.com for hjelp til å skrive en forretningsplan. (Se Ressurser for link)

Hvordan starte din egen Din Cutting Edge minibanken Forretnings

Trinn 4:

Finn en uavhengig salgsorganisasjon. Din bedrift vil trenge en kontrakt med en uavhengig Sales Organization (ISO) for å behandle transaksjoner fra minibanker. Du kan begynne å lete etter en ISO ved å se på Merchant Rådet på linken nedenfor. Signere en kontrakt med ISO du bestemmer deg på, men ikke sette penger ned så dette er bare nødvendig ved de ISOs som ønsker å gjøre en rask pengene uten å gi anstendig service.

Hvordan starte din egen Din Cutting Edge minibanken Forretnings

Trinn 5:

Velg minibanker. Det finnes ulike modeller med ulike alternativer på hver maskin, med priser som spenner fra $ 3000 til $ 6000 hver. For sitater og informasjon for ulike maskiner, besøk bizquoter.com. (Se Ressurser for link) Husk imidlertid at du også kan leie din minibanker.

Hvis du ønsker en cutting-edge minibank virksomhet, her er hvor du kan spille med de spennende muligheter som kan legges. Viktigst, men du trenger en maskin som er pålitelig-dette vil avhenge av modell.

Hvordan starte din egen Din Cutting Edge minibanken Forretnings

Trinn 6:

Tenk på kontanter. Ansette en pansret vaktselskap til lager maskinen med kontanter og avgjøre om du trenger å låne penger, eller hvis du kan bruke personlige penger. Forskning forsikringskrav, da dette vil påvirke dine avgjørelser på hva slags pansrede vakt selskapet å bruke.

Hvordan starte din egen Din Cutting Edge minibanken Forretnings

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-starte-din-egen-din-cutting-edge-minibanken-forretnings/ "

相关文章!
 • Hvordan starte din gratis Virtual ISP Forretnings
  - 阅 1

  Eie din egen bedrift er en del av den amerikanske drømmen. Selv om de fleste mennesker har begrensede ressurser til å slå ut på egen hånd, outsourcing-tjenester gjør det mulig for entreprenøren å fokusere på å skape og markedsføre sin virksomhet. En

 • Hvordan bygge din egen Metal arbeidsverktøy Hvordan bygge din egen Metal arbeidsverktøy
  - 阅 0

  Enhver seriøs metallarbeider trenger en ambolt og noen grunnleggende håndverktøy. Å gjøre disse verktøyene krever et semester eller to av metall butikk klasser på en lokal videregående skole eller community college eller seks måneder med tilsvarende

 • Hvordan starte din egen kosmetikk selskapet Hvordan starte din egen kosmetikk selskapet
  - 阅 0

  Milliarder av dollar flom kosmetikkindustrien hvert år. Kremer, lotion, leppestifter og mascaraer kommer i en endeløs rekke å møte ønskene og behovene til alle typer forbrukere. Hva tilfreds forbrukeren søker etter økologiske eller naturlige produkte