Amopage

Hvordan Stable Wood i en peis

- Views 5
Advertisement

Nøkkelen til å bygge en brølende brann i en peis er riktig å stable veden. Veden må stables på en slik måte at oksygen kan komme til brannen og bygge opp varmen slik at alle bitene av tre antennes. Her er noen tips om hvordan du skal stable veden i en peis.

Du trenger

peis rist

Små stykker av tre

Store deler av tre

Bruksanvisning

Rengjør peisen rist. Fjern eventuelle store biter av forkullet trevirke fra tidligere branner før stabling tre for en ny brann, slik at når du går for å stable den nye tre, du begynner med et flatt underlag.

Sette mindre biter på bunnen av peisristen. Lå de små trestykker horisontalt på peisristen. Mindre biter tenne raskere og la varmen å bygge opp i peisen før du stable på store stykker som tar mer tid til å fange og brenne.

Space veden riktig. Når stabling tre i en peis, må du sørge for at det er plass mellom trestykker. Plassen tillater luften i rommet for å mate bålet og holde det tent

Legg større stykker. Du trenger å forbløffe de større trestykker slik at brannen fortsatt får oksygen og fortsetter å brenne. Når du legger de større stykker, legger dem i en liten vinkel på toppen av de mindre biter så det er plass mellom de mindre biter på bunnen og de større brikkene på toppen.

Hint

Start alltid med bare et par stykker. Du ønsker å la brannen brenne og bygge varmen før du begynner å legge mange trestykker. Start med tre eller fire stykker før du legger mer trevirke til å tillate at dette skal skje.

Oksygen trenger til å strømme gjennom hele brann i for at den skal brenne. Hvis du stable veden i en peis for hardt, vil brannen ende opp med å gå ut.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-stable-wood-i-en-peis/ "

相关文章!
 • Hvordan Stable Wood for et Brann
  - 阅 0

  Enten i en peis, ildsted eller campingplass, trenger en brann drivstoff, oksygen og en varmekilde for å starte og fortsette å brenne effektivt. Tre som er riktig stablet vil bidra til å gjøre en brann enklere å starte og vedlikeholde, slik at både va

 • Hvordan brenne Wood i en peis Hvordan brenne Wood i en peis
  - 阅 14

  En brølende brann i peisen er et varmt sted å kose deg i de kalde vintermånedene. Peiser kommer i både vedfyring, gass log og elektriske modeller. Den vedfyrte modellen er den eldste formen og anvendelser som hakket, krydret ved til brensel. Selv om

 • Hvordan dekorere gulvet foran en peis Hvordan dekorere gulvet foran en peis
  - 阅 1

  En peis er ofte midtpunktet i et rom. Av den grunn, mange hjem dekoratører gi mye oppmerksomhet til plassen. Avhengig av hvordan du bruker din peis, plass i og rundt det kan se mye trafikk. Måten du dekorere det må arbeide med innredning stilen i rom