Amopage

Hvordan Spray Bulldog adhesjonsaktivator

- Views 0
Advertisement

Hvordan Spray Bulldog adhesjonsaktivator


Bulldog adhesjonsfremmer er et oppløsningsmiddel fremstilt av Klean-stripe som forbereder plastoverflater for basen strøk maling. Som klebemiddel er ideell for bruk i plast, slik som støtfanger deksler, som er fleksible og som har dårlige klebeegenskaper for billakk. Adhesjonspromotoren erstatter effektivt maling primer, slik at eventuelle overflatefeil skal korrigeres før påføring. Som klebemiddel er tilgjengelig som en løsning som skal brukes i luftdrevne malingspistoler, så vel som en aerosolspray.

Du trenger

Voksfjerner / avfettingsmiddel

avfettingsmiddel

Tack klut

Bulldog adhesjonsfremmer (aerosolboks eller flytende løsningsmiddel)

Billakk pistol med en trykkregulator og luftkompresjon.

Bruk av aerosol kan

Rengjør den delen som skal males med en voks og fett remover. Skure overflaten med et slipende rengjøringsmiddel eller forbindelse, deretter grundig skylling av residuet med en jevn strøm av vann. Hvis vannet perler på overflaten, skal den skures mer før vannet kommer av den delen i ark.

Tørk området som skal males. Flytt den delen som et maleri messe og fjerne alt støv med en luftblåser og en tack klut.

Spray på den klebefremmende komponent i selv går inntil hele delen er dekket. Tillat den klebefremmende komponent til å blinke tørke i tre til fem minutter, og deretter påføre et andre strøk. Dersom nok adhesjonspromoter forblir i kannen, legger til et tredje lag etter det andre belegg har flash-tørket i tre til fem minutter.

Fortsett å male den delen ved å påføre grunning i henhold til maling produsentens instruksjoner. Det er best å påføre grunning før adhesjonspromotoren har tørket.

Påføring av klebefremmende løsning med en HVLP malepistol

Forberede den del som skal males som med aerosol oppløsning i trinn 1 og 2 ovenfor. Hvis den del som ikke umiddelbart kommer til å få en basislakk, blande en del adhesjonspromoter med to deler primer. Last inn adhesjonspromoter inn i en luft-drevet malepistol og innstilling av trykk til 30 til 40 psi, eller i henhold til produsentens instruksjoner for en HVLP pistol.

Spray på to eller tre belegg av grunningsmidlet, slik at det å blinke tørt tre til fem minutter mellom hvert strøk. Hvis adhesjonen promoteren er blitt blandet med primer, kan mer tid bli nødvendig for å tillate den å herde.

Installering av malepistol med fire deler basislakk blandet med en del heftformidler. Blanding av de to tillater at klebefremmende komponent for å virke som en flex middel på plastdeler. Påfør grunning i henhold til maling produsentens instruksjoner.

Påfør klarlakk blandet med adhesjonspromoter i et 4: 1 forhold når basislakken er så tørr som anbefalt av klar-coat produsent. Påfør så mange klare strøk som er nødvendig og la den delen tørke helt.

Hint

Hvis delen blir malt ikke er fleksibel, så er det ikke nødvendig å blande den klebefremmende med grunning eller klarlakk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-spray-bulldog-adhesjonsaktivator/ "

相关文章!
 • Hvordan Spray Paint: Det er alt i håndleddet Hvordan Spray Paint: Det er alt i håndleddet
  - 阅 0

  Det er alltid ting som kan forbedres med spraymaling, enten det er en bilderamme funnet på et garasjesalg eller et helt nytt element på salg, men bare ikke den riktige fargen. Ingenting gjør en beat-up-jakt objekt ser ut som nye igjen bedre enn bare

 • Hvordan Spray en sprøytebetong Pool
  - 阅 0

  Sprøytebetong er en blanding av tørr sement og sand. Den sprøytes på en overflate med en sprøytebetong pistol, som er en sement pistol som tvinger luft gjennom en slange festet til et munnstykke som hydrater sprøytebetong. Dette gjør en tett, slitest

 • Hvordan Spray på Dry Wall Texture
  - 阅 0

  Det er mange grunner for å legge tekstur til en vegg eller tak. Den vanligste årsaken er å skjule ujevnheter i den underliggende tapet som bånd linjer eller eventuelle ujevnheter i veggen itself.Spraying på tørr vegg tekstur er en rotete jobb, men me