Amopage

Hvordan spise sunt på Popeyes

- Views 0
Advertisement

Forbereder et næringsrikt måltid som hele familien vil sette pris er viktig for folk flest. Med dagens travle livsstil, mange foreldre synes det er lettere å kjøre til Popeye til middag i stedet for å bruke tid på matlaging i sitt kjøkken. Med litt planlegging, kan middagsgjestene velge en sunn Popeye måltid at de føler seg bra servering til sin familie.

Du trenger

Popeyes ernærings diagram

Bruksanvisning

 • 1

Planlegg måltid. Det viktigste å gjøre ethvert måltid sunn planlegger. Når et måltid er riktig planlagt, er det lettere å finne ut hvor mye alle trenger og plukke de beste side retter. Planlegging sikrer at du gjøre det best mulig valg for et sunt Popeye måltid.

2

Øv moderasjon. Ikke automatisk velge det største måltidet fordi det er den beste verdien. Ofte vil folk fortsette å spise når de er fulle rett og slett fordi maten er der. Dette legger unødvendige kalorier og fett til måltidet.

3

Velg sunne sider. Hopp de vanlige sidene for deg måltid som pommes frites, som har 310 kalorier og 17 gram fett, eller coleslaw, som har 260 kalorier og 23 gram fett. Sats på en av Popeye sunne sider som grønne bønner, med bare 70 kalorier og 1 gram fett, eller maiskolbe med 190 kalorier og 2 gram fett.

4

Ta skinnet av kyllingen. En av de beste metoder for å redusere fett- og kaloriinnholdet av stekt kylling er å fjerne huden. Ved å fjerne huden av en mild kyllingbryst du eliminere karbohydrater, kutte 230 kalorier og redusere fett med 18 gram.

5

Hopp kjeks. Selv kjeks er et vanlig tillegg til kylling måltid, de faktisk er de minst sunne elementer i måltidet. Hoppe kjeks eliminerer 240 kalorier og 13 gram fett.

6

Drikk vann. Soda har ingen næringsverdi, og er ikke annet enn tomme kalorier. Vann er sunt og vil hjelpe deg til å føle fyldigere raskere.

Hint

Unngå Cajun Wings. En servering av disse vingene har 595 kalorier og 43 gram fett.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-spise-sunt-pa-popeyes/ "

相关文章!
 • Hvordan spise sunt Hot Dogs Hvordan spise sunt Hot Dogs
  - 阅 2

  I dag er det lett å finne sunne alternativer for nesten alle slags junk food favoritt. I det siste har pølser ble sett på som usunn, full av nitrater, fett og kolesterol. Her vil vi undersøke flere alternativer til tradisjonelle pølser med tanke på å

 • Hvordan spise sunt under svangerskapet Hvordan spise sunt under svangerskapet
  - 阅 0

  Hvordan spise sunt under svangerskapet. Hele konseptet er å få næring, full og fornøyd når du er gravid. Spis en rekke matvarer. Ikke bekymre deg om deler; bare spise til du er fornøyd. Foreta valg. Hvis du spiser ris, så ingen bønner, mais, brød ell

 • Hvordan spise sunt på Melting Pot
  - 阅 0

  Det er visse aspekter av 70-tallet som vi aldri håper kommer tilbake i full sving. Likevel er andre som fondue velkommen med åpne armer med steder som The Melting Pot gjør fondue en hip matopplevelse. Hvis du har problemer med å tyde hvordan du spise