Amopage

Hvordan spise og drikke etter en maraton for Best Recovery

- Views 0
Advertisement

Mange løpere forberede omhyggelig for en maraton, som inkluderer følgende et riktig kosthold for utholdenhetsidrettene. De glemmer imidlertid at det de spiser etterpå er like viktig for hastighet utvinning.

Du trenger

kjører Klær

Joggesko

Mat

frukt

Helsekostbutikker

Bruksanvisning

 • 1

Fortsett å spise rikelig med post-maraton utvinning karbohydrater for å fylle drivstoff på musklene. Dette inkluderer hele korn - brød, ris og pasta - og frukt og grønnsaker.

2

Ta i tilstrekkelig protein - kjøtt, meieriprodukter og fisk - for å hjelpe i healing skadet muskler. (Hvis du ikke ønsker å spise animalske produkter, får rikelig med protein fra bønner, belgfrukter og soya.)

3

Konsumere kalium-rik frukt og juice, som bananer og appelsinjuice, og salt mat å erstatte elektrolytt tap.

4

Få noe å spise rett etter å ha kjørt. Inntak av minst en liten mengde av karbohydrater i løpet av de første 20 minutter etter at driften har vist seg å optimalisere erstatning av muskel drivstoff.

5

Fortsett å ta i væsker. Behovet for å urinere ofte er et tegn på at du er godt hydrert.

6

Etterfyll med ekstra væske hvis du suge i et bad etter løpet.

Hint

Tillat deg selv å hvile, helbrede og spise godt.

Slapp av og belønne deg selv. Du trenger ikke være så nøye med kostholdet ditt som du var under trening.

Slik at forsvarlig utvinning tid før du gjenopptar driften er også avgjørende. Den generelle regelen er å gi en lett dag for hver mil du har kjørt. For en maraton, betyr at nesten en måned skånsom trening.

Hvis du har en tilstand som vil kunne innskrenke eller begrense din evne til å drive fysisk aktivitet, ta kontakt med en lege før du prøver denne aktiviteten. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-spise-og-drikke-etter-en-maraton-for-best-recovery/ "

相关文章!
 • Hvordan spise etter Re-Semente en krone Hvordan spise etter Re-Semente en krone
  - 阅 0

  En krone er vanligvis en permanent topp som helt dekker en skadet tann for å beskytte den. Men kronene først kan bli sementert midlertidig på plass for en periode på to til tre uker for å fastsette passform og komfort, og for å sikre oppstår ingen bi

 • Hvordan spise i Roma på budsjett
  - 阅 2

  Hvordan spise i Roma på billig. Roma er en flott by for mat "så bra, faktisk, at du kan blåse mat budsjett. Det er mulig å spise godt på en shoestring, skjønt, spesielt hvis du liker piknik. Du trenger lokale Guidebooks Maps Restaurant Journals Reise

 • Hvordan spise en Artichoke
  - 阅 2

  Hvordan spiser du en artisjokk? Videre, hva er en artisjokk? Det er en merkelig grønnsak som består av lag og lag med kjøttfulle blader arrangert i sirkulære nivåer rundt "hjertet". Samtidig elegant og skremmende, kan artisjokk forårsake problem