Amopage

Hvordan spionere på naboene

- Views 0
Advertisement

Hvis du lurer på hva dine naboer er opp til, kan det være lurt å spionere på sine aktiviteter. Du tror kanskje at de er opp til noe ulovlig, er å skade ditt hjem på noen måte eller bare er interessant nok til å bli sett. Husk at mange spionaktiviteter kan lande deg i varmt vann lovlig for å invadere naboene personvern.

Bruksanvisning

Bruk nettsteder som forbryter Spy for å se om du nabo har blitt dømt for en forbrytelse. Sex lovbrytere lister kan også være en annen ressurs for å sjekke for å se om naboen din har blitt dømt for en seksualforbrytelse. For de fleste av disse områdene, er alt du trenger et navn eller en adresse.

Finn et vindu i huset med et godt inntrykk av dine naboer hus. Et mørkt rom hjelper du forblir ute av syne, og du kan være lurt å stå tilbake fra vinduet også. Noen mennesker liker å holde kikkert eller et teleskop hendig. Du kan også bruke en god del tid ute i gården nær naboene hjemme gjør hagearbeid, soling eller lese.

Sett opp kameraer rundt hjemmet. Selv om det er ikke lurt å peke utendørs kameraer på din nestes hjem, kan du sette dem rundt ditt eget hjem hvis du mistenker at din nabo skade eiendom eller stjele elementer fra rundt hjemmet ditt.

Snakk med andre naboer. Du vil bli overrasket over den informasjonen som du kan samle fra andre, uten dem selv å realisere det i de fleste tilfeller. Hold spørsmålene diskret med mindre du vet at den andre personen er mistenkelig om din nabo også.

Ta notater på hva du hører eller ser. Merknader om naboene vil hjelpe deg å se mønstre og mistenkelige aktiviteter. Bruk en bærbar PC eller skrive notater i datamaskinen.

Hint

Unngå en konfrontasjon med naboen hvis du har mistanke om at noe ulovlig som foregår. Ta kontakt med politiet hvis du har bevis for at en forbrytelse er begått, eller nok bevis som fører til en solid konklusjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-spionere-pa-naboene/ "

相关文章!
 • Hvordan spionere på en mobiltelefon
  - 阅 1

  Er din bekymret for hva ditt barn, ektefelle eller signifikante andre gjør på sin mobiltelefon? Det er faktisk mange måter du kan spionere på en mobiltelefon og lære hva samtaler, tekster, og til og med e-post noen andre sending og mottak. Lær hvorda

 • Hvordan spionere på en samtale uten spesiell teknologi Hvordan spionere på en samtale uten spesiell teknologi
  - 阅 0

  Har du noen gang ønsket å eller virkelig trengte å høre en samtale i et annet rom eller sted? Vel nå kan du, og det er enkelt og lett. Alt du trenger er din mobiltelefon eller en annen mobiltelefon som du ikke trenger. Du trenger Mobiltelefon Headset

 • Hvordan spionere på Google
  - 阅 0

  Når du spionere på noen gjennom søkemotoren Google, du utfører en handling som kalles Google stalking. Når du Google forfølge en person, kan du holde orden på hva de holder på med uten at de vet at du leter. Bruk disse metodene for å spionere på venn