Amopage

Hvordan spille kabaler

- Views 3
Advertisement

Hvordan spille kabaler


Noen ganger kalt "Patience" Solitaire inkluderer en stor familie av solo eller individuelle kortspill. Uavhengig av variasjoner, konkurrerer spilleren mot seg selv og prøver å forbedre sin score i hver påfølgende spill. Den første referansen til Solitaire ble publisert i begynnelsen av 1870-tallet og hadde tittelen "Illustrert Games tålmodighet" av Lady Adelaide Cadogan. Andre hefter fulgt, og i løpet av 30 år var det minst sju publikasjoner om spillet. Mange kjente forfattere, deriblant John Steinbeck, Somerset Maugham og Fjodor Dostojevskij henvisning Solitaire i sine romaner. Franklin Roosevelt likte å spille "Spider", hans favoritt. Solitaire er nå omtalt på Internett og på CD i hundrevis av populære varianter.

Du trenger

To kortstokker standard spillkort (noen variasjoner ringe for 2 dekk bare)

En score sheet

Bruksanvisning

Få tak i en standard kortstokk med 52 kort som brukes for de fleste spill. Fjern jokere. Kortene rangeres: Ess (lav), deretter toer, tre, fire, fem, hele veien til Kongen. I andre spill, er de rangert fra Kongen, Dronningen, Jack og ned til Ace i synkende rekkefølge. Suits har ingen rang og er preget bare av farge.

Ordne kortene i et bestemt mønster i henhold til reglene i spillet. Dette er noen ganger kalt "layout tablået." Noen ganger mønsteret skifter i løpet av spillet.

Dreide (eller "face-up") kort som ikke er en del av mønsteret er referert til som "stiftelser." Kort kan plasseres eller legges på et fundament i utpekte (stigende eller synkende) sekvenser. Noen ganger passer farger er vekslet også. I de fleste varianter, er målet med spillet er å spille kort på grunnlaget hauger.

Enhver ledig plass der en kort kan være lovlig spilles kalles en "plass". En vertikal rekke av akkumulert kort i utformingen eller mønsteret kalles en "fil". Dette er noe som ligner på Chess begrep som beskriver en vertikal rad med firkanter og bevegelsen av en Rook. Kort i en fil er overlappet og hvert kort er lett synlig.

Ubenyttet del av dekket kalles "stock" og er tegnet i samsvar med reglene i spillet. Forkaste haug (eller "pus") består av kort som ikke kan spilles av på det tidspunkt de er trukket. Noen ganger er disse kortene kalles "Talon". Når et kort er spilt, er det sagt å være "utgitt." Spillkort på en forsvarlig eller juridisk sekvens kalles "bygge". Noen ganger er dette gjort i stigende rekkefølge og andre ganger i synkende rekkefølge. Avhengig av spillet, kan passe farger også byttes.

De fleste spill av Solitaire krever en enkelt dekk, men det er best å forstå reglene for variant du velger. Klondike er trolig den mest populære brettspillet spilles i dag. Det består av sju bunker med kort, hver av økende lengde fra ingen til seks kort. Det er en utsatt kortet på toppen av hver pel. De fire grunnbunkene (ess) er byggesteinene i spillet. Endelig har du dekk (eller talon). Drakten farger er vekslet under spill. Kongen er den høye kortet på hver haug. Ideen er å bygge grunnlaget hauger for hver farge starter med Ace av en gitt farge og deretter toer av at dress og så videre. Tre kort er trukket fra, men bare det øverste kortet kan brukes (hvis mulig.) Klondike er en god innføring i spillet for nybegynner spiller.

Hint

Hvis du er ny på Solitaire, spille Klondike som en grunnleggende spillet.

Det er massevis av gratis Solitaire spill på Internett.

Prøv å lære en ny variant av gangen.

Dette er ment å være en morsom måte å slappe av. Nyt.

Ikke stupe inn i en komplisert eller intrikate spillet før du er klar.

Det er ikke nødvendig å kjøpe en kabal CD program, så det er nok av gratis materialer der ute.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-spille-kabaler/ "

相关文章!
 • Instruksjoner om hvordan du spiller kabal med kort Instruksjoner om hvordan du spiller kabal med kort
  - 阅 1

  Mens mange mennesker spille kabal på en datamaskin, det var opprinnelig et kortspill som spilles av en spiller og en kortstokk. Målet med spillet er å flytte alle kortene fra sin opprinnelige startposisjonen til fire hauger. Mens spillets regler er e

 • Hvordan du flytter kort når du spiller kabal på en bærbar PC Hvordan du flytter kort når du spiller kabal på en bærbar PC
  - 阅 3

  Bærbare datamaskiner gi enkel mobilitet, men når det kommer til å spille spill, de er ikke alltid optimal. Hvis du er vant til å spille kabal på en stasjonær datamaskin med en mus, noe som gjør overgangen til et muse gratis laptop kan være frustreren

 • Slik spiller kabal Dart Slik spiller kabal Dart
  - 阅 0

  Solitaire dart innebærer etableringen av et poengsystem som kan tilskrives en imaginær spiller som har å slå av lone dart kasteren. Finn ut hvordan du bruker repetisjon for å bli bedre på dart med hjelp fra presidenten i en darting assosiere i denne