Amopage

Hvordan spare mobiltelefon tekstmeldinger til en utskriftsvennlig fil

- Views 0
Advertisement

Hvordan spare mobiltelefon tekstmeldinger til en utskriftsvennlig fil


Tekstmeldinger er formatert til å bli lest av den mobile enheten opprinnelses forårsaker problemer når du forsøker å skrive ut en eller flere av filene. Meldingene sendes og mottas ved hjelp av enhver Short Message Service (SMS), og dataene er vanligvis bare er lagret på enhetene som opprinnelig ble sendt og mottatt meldingene. Det er imidlertid mulig å trekke ut disse dataene til et brukbart og trykkbar format.

på Android

Den enkleste plattform for utskrift av tekstmeldinger er Android. Last ned gratis SMS til Tekst søknad fra SMeiTi og eksportere de ønskede tekstmeldinger til TXT-format. Dette formatet kan leses og skrives ut av de fleste datamaskiner. Når konvertert, plugge enheten inn ønsket datamaskin, eller bare bruke en trådløs skriver og skrive ut meldinger direkte via en trådløs tilkobling.

på Apple

Når du bruker en iPhone, er nødvendig for en litt mer komplisert metode for å lagre og skrive ut tekstmeldinger. Last ned Copytrans - eller andre lignende program som iPhone SMS Transfer Utility eller iPhone Transfer SMS - til datamaskinen, og koble til din iPhone. Eksport og lagre tekstmeldinger til en utskriftsvennlig format som txt eller pdf. Ved hjelp av standard utskriftsmetoder, kan skrive ut filene rett fra datamaskinen som de ble eksportert til.

andre plattformer

Andre plattformer - for eksempel Blackberry, Windows eller grunnleggende enheter - krever spesifikk metodikk avhengig av modell av enheten. Den generelle fremgangsmåte er ganske konsekvent. Finne og laste ned et program tilpasset til å eksportere tekstmeldinger fra din spesifikke enhet til en print-vennlig format. Når eksportert, bruke noen foretrukne metoden utskrift til å skrive ut meldingene. Alltid være forsiktig å undersøke et program før du installerer det når du laster ned noe programvare som gir tilgang til et enhetens interne minne for å unngå spionprogrammer eller andre ondsinnede angrep.

andre hensyn

I det tilfelle at en logg over hvilke telefonnumre sendte og mottatte tekstmeldinger, og når det er behov snarere enn en faktisk kopi av samtalen, kan du kontakte din lokale tjenesteleverandør for en detaljert trykt rapport av ganger, datoer og telefonnumre. Tilgang eller skrive ut noen SMS-samtaler fra et annet land enn ditt eget eller som av en person av hvem du er verge kan føre til alvorlige juridiske konsekvenser og bør aldri bli forsøkt, uavhengig av forhold eller forhold til den eller de personer som er involvert enhet.

Hint

Test din e-post og telefon

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-spare-mobiltelefon-tekstmeldinger-til-en-utskriftsvennlig-fil/ "

相关文章!
 • Hvordan spare Verizon tekstmeldinger til et minnekort Hvordan spare Verizon tekstmeldinger til et minnekort
  - 阅 0

  Tekstmeldinger bare tillater 160 tegn for å få et budskap. Men, i de 160 tegn, det kan være viktig informasjon - informasjon som må lagres. På Verizon Wireless telefoner, blir tekstmeldinger og Vtext.com automatisk følger med nye aktiveringer. Når en

 • Slik Sync mobiltelefoner tekstmeldinger til din PC
  - 阅 0

  Enten du bruker mobiltelefonen for arbeid eller bare for å holde kontakten, kan du samle opp mange meldinger i telefonminnet på kort tid. Hvis du liker å sende og motta tekstmeldinger, kan det være lurt å spare noen av disse meldingene på datamaskine

 • Hvordan spare Embedded Video til en stasjonær
  - 阅 0

  Innebygde videoer er alle over Internett. Det finnes en rekke nettsteder som vert innebygde video, blant dem Youtube og Google Video. Sparer videoen vil la deg unngå bufring en video igjen, og vil tillate deg å se det uten å måtte logge inn på intern