Amopage

Hvordan søke på en Aqua kredittkort

- Views 0
Advertisement

En aqua kredittkort er et MasterCard produkt designet for borgere og fastboende i Storbritannia. I motsetning til mange kredittkort, aqua MasterCard er tilgjengelig for et bredere profil kreditt søkere, også de med en dårlig økonomisk historie eller vanskelige å bevise inntekt. Den typiske rente på en aqua kredittkort er 35,9 prosent som 2009. Godkjente søkere får en rekke fordeler for eksempel ekstra kortholdere og ingen årsavgift. Storbritannia innbyggerne kan søke om aqua MasterCard online eller be om at en papirsøknad bli sendt.

Bruksanvisning

Besøk aqua kredittkort søknaden nettsted (se Resources nedenfor.) Alternativt kan du ringe selskapet, som eies av Bank of Scotland, på 0845-601-0436.

Fyll ut enten online eller papir søknad helt. Du vil bli forventet å svare på spørsmål om din identitet, for eksempel fullt navn, fødselsdato, adresse og inntektskilde. I tillegg må du opplyse om du noen gang har blitt erklært konkurs, misligholdt et kredittkort konto, eller blitt saksøkt for en ubetalt gjeld.

Vent ca 14 til 30 dager for å finne ut om du ble godkjent for en aqua MasterCard. Hvis du blir godkjent, vil du motta et kort avtale i posten for å signere. Avviste søkere kan ønske å prøve igjen om seks måneder til et år.

Hint

Husk at hvis du er ubehagelig å søke om en aqua kredittkort på nettet du kan be om en sendt søknad enten online eller over telefon.

Gjelder ikke for aqua eller andre kredittkonto for noen andre uten deres tillatelse. Dette regnes som en forbrytelse i Storbritannia og de fleste andre land.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-soke-pa-en-aqua-kredittkort/ "

相关文章!
 • Hvordan søke på en Kohls kredittkort Online Hvordan søke på en Kohls kredittkort Online
  - 阅 0

  Kohl har stor salgs- og avtaler, men visste du at det sender kuponger jevnlig til sine betalingskort holdere for enda større rabatter? Hvis du noensinne har sett shoppere bevæpnet med høy prosent-off kuponger, er sjansen de fikk dem for å være et kre

 • Hvordan søke på en virksomhet kredittkort Hvordan søke på en virksomhet kredittkort
  - 阅 0

  Bedriftseiere i dag trenger kredittkort spesielt øremerket for bedriften utgifter. Disse kortene gjør det enkelt å overvåke utgifter og spore skatt deductivle elementer. Her er hvordan å søke om en virksomhet kredittkort. Velge riktig kort for din be

 • Hvordan søke på en virksomhet kredittkort til å etablere virksomhet Credit Hvordan søke på en virksomhet kredittkort til å etablere virksomhet Credit
  - 阅 0

  En av de mest frustrerende delene av å kjøre en bedrift arbeider med måter å etablere virksomheten kreditt. Credit er nødvendig for mange økonomiske formål og lære å etablere virksomhet kreditt vil være en viktig del av vellykket vekst av virksomhete