Amopage

Hvordan søke keramisk belegg

- Views 0
Advertisement

Den største fordelen med keramisk belegg er dens evne til å tåle meget høye temperaturer (opp til 1000 grader Fahrenheit.) I tillegg tilveiebringer keramiske belegg effektiv varmeoverføring fra innsiden av gjenstanden det dekker til utsiden. Derfor tjener den som et bedre alternativ til krom maling av visse bildeler. Keramisk belegg blir vanligvis påført på eksosanlegg og motorblokker. Påføring av det keramiske belegget krever en betydelig mengde av dyktighet og erfaring.

Du trenger

De smøring kjemisk

Garnet, 100 til 200 mesh størrelse

Stekeovn

Rack

vernehansker

Sikkerhetsbriller

keramisk pels

Gravitasjonsmatet sprøytepistol

Stålull

Vibrator poleringsmaskin

Bruksanvisning

Rengjør gjenstanden som skal belegges med en de-smøring kjemiske å fjerne tidligere maling, oljer, Grimes og rust. Fjern slagger, skarpe kanter og fremspring med en granat tilsvarende 100 til 120 mesh.

Varm objektet i tretti minutter i en ovn slått opp til 450 grader Fahrenheit for å fjerne fuktighet og oljen som forblir tilbake på overflaten.

Heng objektet opp på et stativ og la den avkjøles. Ha et par hansker og vernebriller.

Bland det keramiske belegget produkt i en gravitasjonsmatet sprøytepistol inntil alle de faste stoffer i den er fullstendig oppløst. Spray det keramiske produkt som inneholder over objektet ved å starte fra dens tykkeste overflate.

Bytt til en mindre dyse for å sprøyte utilgjengelige deler. Påfør belegget to ganger for områder der du vil ha en tykkere (1.5mm til 2mm) pels.

La den belagte gjenstand for å tørke i luften i 20 minutter. Varme i 20 minutter i en ovn ved 175 grader Fahrenheit. Øk ovnen på 700 grader Fahrenheit, og la den belagte gjenstand herde i 60 minutter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-soke-keramisk-belegg/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse keramisk belegg Riper Hvordan fikse keramisk belegg Riper
  - 阅 0

  Keramisk er et hardt, sprøtt, varme- og korrosjonsbestandig materiale laget av ikke-metalliske mineraler, slik som leire. Porselen er et gjennomskinnelig, hvit form av keramiske anvendes som et belegg på mange husholdningsapparater og funksjoner, noe

 • Hvordan søke Polyuretan belegg til Bakgrunn Hvordan søke Polyuretan belegg til Bakgrunn
  - 阅 0

  Bakgrunns legge tekstur og dekorasjon til vegger. Men i rom som får mye fuktighet, som på badet, kan peeling oppstå hvis tapet er porøs. I rom med vegger som ser smuss og skitt, som vaskerom, kan porøse bakgrunns flekker. Forsegle porøse tapeter som

 • Hvordan Season en støpejern Skillet med keramisk belegg Hvordan Season en støpejern Skillet med keramisk belegg
  - 阅 0

  Krydder en støpejern skillet som er belagt med keramisk ligner på et hvilket som helst krydder støpejern skillet, selv om tallerkenens glatt overflate krever ytterligere krydder som kan vanligvis gjøres i ett eller to trinn. Når krydret, støpejern sk