Amopage

Hvordan søke Iron-on Letters

- Views 3
Advertisement

Hvordan søke Iron-on Letters


Iron-on varmeoverføring bokstaver - den typen du kjøpe eller du gjør deg selv med en blekkskriver og påstrykningspapir papir - krever en varm, tørr innstillingen på jern for å følge riktig. Trim hjørnene slik at de er runde, for å hindre peeling hjørner, der det er mulig. Bruk en flat, hard, varmebestandig overflate i stedet for et strykebrett for de beste resultatene.

T-skjorte Prep

Iron-on brev overføringer fungerer best på T-skjorter laget av 100 prosent bomull, fordi de har en tendens til å skrelle av andre stoffer. Hvis du ikke finner en 100 prosent bomull T-skjorte, i hvert fall velge stoff som har mer bomull enn andre materialer for de beste resultatene. Vask og tørk T-skjorte slik at du har en ren overflate som du kan arbeide. Ikke bruk skyllemiddel eller mykner ark i tørketrommelen. Disse legger et kjemisk belegg til stoffet, noe som kan forstyrre overføringen lim.

Hard Surface

Velg en varmebestandig overflate - for eksempel et tre skjærebrett - som er vanskelig og glatt, i stedet for strykebrettet å stryke overføringene på plagget. Legg et ark eller putevar brettet i to på toppen av den harde overflaten. Still strykejernet på bomull innstillingen og la den varmes opp i minst 8 minutter. Slå av damp, fordi ved hjelp av damp hindrer en fullstendig forsegling. Trykk skjorten med jernbomulls innstillingen for å fjerne rynker før du legger jern-on brev overføringer.

Ordne Letters

Sett plagget på flatt underlag. Juster skjorte slik at uansett hva bokstavene du legger på ikke skew over overflaten. Klipp av overskytende kanter eller materialer fra overførings bokstaver, noe som gjør avrundede hjørner der det er mulig. Sett bokstavene på t-skjorte slik du vil de skal vises, fôr opp nedre kant med en lang linjal for å sikre at ordlyden er rett. Løft av kompet og plassere bokstaven på stoffet med trykt bilde side opp.

Stryke Transfer

Plasser et ark av silkepapir, papiret som fulgte med bokstaver eller et enkelt lag av bomull stoff over bokstavene du har tenkt å stryke. Stryke bokstavene, arbeider fra midten av hver bokstav i ytterkantene for å unngå luftbobler. Iron én bokstav om gangen, mens søknad fast trykk når du trykker jernet på stoffet. Gjenta prosessen for hver bokstav. Etter stryking hver bokstav fast, kjøre strykejernet over alle bokstavene, med særlig vekt på hjørner og kanter for å sikre at de holder seg fast til skjorten.

Finish Arbeid og tips

La plagget avkjøles i minst 2 til 3 minutter, og deretter fjerne silkepapir eller bomullstrekk. Dersom bokstavene kom med en ekstra silkepapir deksel, skrelle dette bort fra overflatene. Etter at plagget er avkjølt, vask og tørk den på vanlig måte å sette fargestoffer i brevene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-soke-iron-on-letters/ "

相关文章!
 • Hvordan søke Iron-On Edge banding
  - 阅 0

  Iron-on kanten banding er en rask og enkel måte å bruke en glatt, ferdig kanten på trearbeid prosjekter spesielt de som bruker et laminat produkt som kryssfiner. En varm klær jern aktiverer limet på banding som får den til å stikke til skogs. Alt du

 • Hvordan få Iron på Letters Off Hvordan få Iron på Letters Off
  - 阅 0

  Hvis du gjør en feil når du søker en jern-on transfer til en artikkel av klær, ikke fortvil, feilen kan enkelt løst. Det finnes ulike metoder for å fjerne overføringer. Avhengig av størrelsen på overføringen, kan det ta flere forsøk før det er helt f

 • Hvordan søke Iron på Grensesnitt Hvordan søke Iron på Grensesnitt
  - 阅 0

  Grensesnitt gjør en type stoff oppføre seg som en annen type stoff. Det kan gjøre skjorte stoff stiv nok til å gjøre krager og mansjetter. Bruk den til å gjøre stretchy t-skjorter til en stabil stoff til et lappeteppe. Iron på grensesnitt gjør det mu