Amopage

Hvordan snakke om penger med en ektefelle

- Views 0
Advertisement

Hvordan snakke om penger med en ektefelle


Ifølge en 2012 undersøkelse fra The American Institute of CPA, emnet par kampen mest over er penger. Dette indikerer at saksforholdet er best nærmet med forsiktighet og følsomhet. Undersøkelsen fant også at den gjennomsnittlige par kamper på minst tre ganger i måneden om penger. Å ha diskusjonen uten argumentet, lytte før du svarer er nøkkelen.

Forstå hverandres bakgrunn

Ofte kommer en persons oppdragelse spiller inn i deres budsjettering vaner, skriver JD Roth i en 2012 entreprenør artikkelen. Hvordan en person ble reist i forhold til penger kan danne kjernen i sine egne vaner. Ved å spørre din ektefelle spørsmål for å forstå hvordan hans barndom spiller inn sin nåværende økonomiske situasjon, skape deg en dypere forståelse. Denne forståelsen kan bidra til å forhindre sinne og bitterhet fra å ta roten.

Ta ansvar

Når konfrontert med harde sannheter, eller til og med beskyldninger, vurdere om de har fortrinn før du svarer. Du vil kanskje ikke innse forbruksvaner før de blir konfrontert med dem. Lytt til din ektefelle og vurdere sine bekymringer. Hvis du oppdager at du har gjort feil, ta ansvar kan føre til en produktiv samtale om hvordan du løser dem.

Del mål

Å ha ulike mål, eller ikke forstå ektefellens mål, kan føre til en giftig samtale. Ifølge The Simple Dollar nettside, dele målene som din pensjonisttilværelse planer kan bidra til å sette en positiv spinn på samtalen. En klar forståelse av mål, for eksempel om det skal være huseiere, enten du vil betale for ditt barns høyskole utdanning og hva din pensjonisttilværelse ambisjoner er, kan føre til mer fokusert samtaler.

være objektiv

Objectiveness bidrar til å holde lidenskapen for øyeblikket fra snu samtalen til et argument. Prøv å la følelser ut av samtalen til å fokusere på å være produktiv. Følelser kan føre til personlig bagasje som blir tatt opp, noe som kan ta samtalen off topic. Tilnærming budsjettering samtalen som du ville en virksomhet budsjett diskusjon. Dette hjelper deg å holde klartenkt, noe som kan føre til bedre beslutninger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-snakke-om-penger-med-en-ektefelle/ "

相关文章!
 • Hvordan å få kontakt med en ektefelle Hvordan å få kontakt med en ektefelle
  - 阅 0

  Enten det er en plutselig sjokk for ditt forhold - for eksempel utroskap - eller miste tilkoblingen skjedde gradvis, gjenoppta kontakten med en ektefelle er en prosess som tar tid og engasjement. Noen ganger gjenoppta kontakten er like enkelt som å t

 • Hvordan tjene ekstra penger med massasje
  - 阅 0

  Som en massasjeterapeut, må du bruke hvor som helst mellom 100 og 1000 timer i trening for å motta din massasje terapeut sertifisering fra helse styret i staten. Du vil jobbe på føttene og med hendene hvor som helst mellom fire og 10 timer i døgnet.

 • Hvordan løse mindre misforståelser med din ektefelle Hvordan løse mindre misforståelser med din ektefelle
  - 阅 0

  I et ekteskap, vil det være ganger når du har mindre misforståelser. Kanskje du tolket hva din ektefelle sa feil vei og som et resultat du føler deg såret av sine kommentarer. Eller det kan være et tilfelle hvor du misforstått hva din ektefelle ønske