Amopage

Hvordan snakke med noen med en spiseforstyrrelse

- Views 1
Advertisement

Hvordan snakke med noen med en spiseforstyrrelse


En spiseforstyrrelse er en samlebetegnelse for flere forhold som involverer enten tvangsmessig spising eller sult. Både overspising og ikke spiser nok kan ha farlige konsekvenser, inkludert: høyt blodtrykk, diabetes, hjerte- og karsykdommer og underernæring. Anorexia nervosa og bulimia nervosa er de vanligste typer spiseforstyrrelser, hovedsakelig påvirker unge kaukasiske kvinner. Spiseforstyrrelser er svært farlig, og i noen tilfeller kan få fatale konsekvenser. Her er noen nyttige tips for å konfrontere noen som du mistenker lider av en spiseforstyrrelse:

Hvordan snakke med noen med en spiseforstyrrelse

 • 1

Forsker informasjon om ulike spiseforstyrrelser. Gjør deg kjent med symptomer og spør deg selv om din venn viser noen av skiltene. Hvis svaret er ja, kan han eller hun lider av en spiseforstyrrelse, og være i behov av hjelp. Det er også lurt å undersøke hvordan og hvor du skal få hjelp og behandling.

2

Snakk med din venn i privat. De vil være mer sannsynlig å åpne opp for deg i en intim setting. Ikke bruk en anklagende tilnærming. Snakk i et rolig og omsorgsfull tone. Dette vil gjøre dem mer komfortabel og mindre sannsynlighet for å bli defensiv.

3

Uttrykk din bekymring for hans eller hennes helse. Forklar hvorfor du har mistanke om at han eller hun har en spiseforstyrrelse. Prøv å ikke bruke ord som beskriver personens fysiske utseende. Personer som lider av spiseforstyrrelser har forvrengte bilder av kroppen sin. De kan vurdere å bli fortalt at de er "tynn" eller "sykelig" en positiv ting når det faktisk er det ikke.

4

Hør hva din venn har å si. Det er mulig at du tok feil, og det er en logisk forklaring på din venns handlinger og atferd. Gi ham eller henne en sjanse til å fortelle deg deres side. Ikke være fordømmende eller kritisk eller din venn vil ikke føle seg vel å snakke med deg.

5

Foreslå at han eller hun søker hjelp. Ikke bli overrasket om personen blir uberegnelig og defensive. Denial er vanlig, og det er sannsynlig at din venn ikke vil tro at det er et problem og nekter hjelp. Omarbeide din bekymring for hans eller hennes velferd. Tilby å gå med dem til en klinikk eller behandlingssenter. Sørg for at de vet at du er der for dem og tilgjengelig for å hjelpe dem.

6

Forbered deg til å søke hjelp for din venn. Du kan føle konflikt og bekymring for at personen vil hate deg, men minn deg selv på at du gjør det for hans eller hennes eget beste. Snakk med en lærer, rådgiver eller noen som du tror vil være i stand til å hjelpe. Forhåpentligvis vil du kunne få din venn den behandlingen som han eller hun trenger.

7

Hvis du etter noen dager vennen din fortsatt ikke vil ha hjelp, må du kanskje få hjelp for dem. Du kan føle konflikt og bekymring for at personen vil hate deg, men minn deg selv på at du gjør det for hans eller hennes eget beste. Snakk med en lærer, rådgiver eller noen som du tror vil være i stand til å hjelpe. Forhåpentligvis vil du kunne få din venn den behandlingen som han eller hun trenger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-snakke-med-noen-med-en-spiseforstyrrelse/ "

相关文章!
 • Hvordan Snakk med barnet om dåpen Hvordan Snakk med barnet om dåpen
  - 阅 0

  Dåpen er en av de mest betydningsfulle forordninger i kristendommen, og representerer et viktig skritt i troen gange fra troende i alle aldre. Kolosserne 2:12 og Romerne 6: 3-5 sammenligne en kristen dåp symbolsk med død, begravelse og oppstandelse.

 • Hvordan snakke med kjendiser
  - 阅 0

  En kjendis er bare et annet menneske. På den annen side, ingen 2 personer er helt like, og heller ikke er noen 2 kjendiser. Disse tipsene bør hjelpe du føler deg komfortabel småsnakke med noen! Hvordan snakke med kjendiser 1 Følg de samme sunn fornuf

 • Hvordan snakke med en tenåring om stoff Hvordan snakke med en tenåring om stoff
  - 阅 0

  Ingen av foreldrene relishes tanken på å snakke med henne tenåring om narkotika. Men det er en samtale som ikke kan unngås. Det er aldri for tidlig å snakke med tenåringer om narkotika. I tillegg til å identifisere potensielle områder av interesse, k