Amopage

Hvordan Smør vindus Hengsler

- Views 4
Advertisement

Hvordan Smør vindus Hengsler


Hvis din bil døren har begynt å gjøre forferdelige lyder når du åpner og lukker den, så er det på tide å smøre bilen dørhengsel. Det er ikke bare et spørsmål om å ville lyden til å gå bort: at Knirkelyden er et varsel om at hengslene er ikke lenger riktig smurt. En un-smurt hengslene vil til slutt bøye ute av form, og da vil du måtte betale for å erstatte hele forsamlingen. Du kan smøre bil dørhengsler i en liten stund.

Du trenger

Fett pistol

Hvitt litiumfett

Skje

Spray smøremiddel (valgfritt)

Bruksanvisning

 • 1

Åpne bildøren.

2

Fyll fettpresse med hvit litium fett. Skru av lokket fra fett røret på pistolen og skje-fylle røret med fett fra fett røret. Sett på lokket og pumpe avtrekkeren et par ganger til du ser fett begynner å komme ut av munnstykket.

3

Plassere spissen av dysen mot rommet mellom hengselbolten og hengslet på innsiden av dørkarmen. Trykk på avtrekkeren på fettpressen flere ganger for å presse fett inn i rommet. Fjern munnstykket fra hengslet.

4

Åpne og lukke døren flere ganger for å jobbe fettet ned i hengslene. Når døren åpnes og lukkes jevnt og rolig, gå til neste bil døren hengslene.

Hint

Du kan bruke spray smøremiddel for å midlertidig smøre bilen hengsler. Dette vil minske sjansen for skader som oppstår på hengslene mens du venter på ledig tid til å skikkelig smør dem.

Rense fett av finishen på bilen din umiddelbart eller det kan ødelegge din maling jobb.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-smor-vindus-hengsler/ "

相关文章!
 • Hvordan Smør med olje
  - 阅 1

  Salvelse deg selv eller noen andre med olje er en vanlig gammel religiøs praksis som fortsatt praktiseres i dag. Salvelsen symbolsk markerer deg som hellig og innen vern av høyeste guddom eller gud du tilber. Du trenger Premade Scented olje, eller hv

 • Hvordan Smør elektrisk vifte Motors
  - 阅 0

  Hvordan Smør elektrisk vifte Motors. Gjør lite vedlikehold på dine apparater kan forlenge livet av dem ved årene. En elektrisk vifte er ikke annerledes. Du kan lage en elektrisk vifte vare lenger hvis du bare smøre motoren på en jevnlig basis. Du tre

 • Hvordan smøre Hip Joint Hvordan smøre Hip Joint
  - 阅 1

  Hvert ledd i kroppen smøres av synovial væske, som arbeider for å dempe leddet slik at ben og brusk ikke gni sammen skaper friksjon. Når leddene ikke smøres godt, kan smertene oppstå. I hofteleddet, kan smerte stråle gjennom hofte og lyske inn i låre