Amopage

Hvordan Smertefull Er Tattoo Removal?

- Views 0
Advertisement

Hvordan Smertefull Er Tattoo Removal?


Hvis du ser på å få en tatovering fjernet, være oppmerksom på at prosessen kan være smertefullt. Imidlertid varierer graden av smerte sterkt avhengig av både personlige smertegrensen og hva slags prosedyre du velger.

prosedyrer

Det finnes fire typer prosedyrer vanlig tatovering fjerning. Salabrasion, excision, laser fjerning og lysterapi. Graden av smerte involvert er unik for hver enkelt.

salabrasion

Salabrasion er en av de mest smertefulle metoder. Arealet av tatoveringen er gitt en lokalbedøvelse, så dekkes i en saltforbindelse. Tatoveringen blir deretter skrapt og pusset inntil området er rå og tatovering er godt falmet eller fjernet. Eventuelle dermis berørte må bandasjert, og det vil smerte involvert i healing.

eksisjon

Eksisjon sysselsetter lokalbedøvelse og en full fjerning av tatoverte området av huden. Dette er mer vanlig med mindre tatoveringer, selv om fjerning og plassering av en hud graf kan brukes til større kroppskunst. Være oppmerksom, vil denne metoden forlate tunge arrdannelse på dermis og utvinning vil omfatte sårhet og smerte.

Laser fjerning og Lysterapi

Både laser fjerning og lys terapi innebærer økter over flere uker. Disse behandlingene utslette blekket av tatoveringen gjennom fokusert pakker med laser og lys. Laser fjerning er noe smertefullt, men en svært populær metode. Pulset lys terapi er den minst smertefull prosedyre, men kan være ganske kostbare. Noen arrdannelse kan forekomme i begge tilfeller som huden blir mer skadet med hver behandling.

Helbredelse

Massevis av is og store mengder lammende krem ​​på hånden vil redusere nivåene av smerter i utvinning. Snakk med din tatovering fjerning spesialist om hvilke behandlinger vil tjene deg best under healing prosessen.

betraktninger

Uansett hvilken rute du velger for tatovering fjerning, vil det være en viss grad av smerte. Det er også viktig å huske på at det berørte området av huden mest sannsynlig vil bli arrete. Men hvis du har penger, tid og vilje, så lysterapi er vanligvis den minst smertefull prosedyre og svært effektiv.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-smertefull-er-tattoo-removal/ "

相关文章!
 • Best Tattoo Removal Metoder Best Tattoo Removal Metoder
  - 阅 0

  Tatoveringer er en varig symbol på ens tro, elsker eller lidenskaper. Hvis disse tingene endrer imidlertid tatoveringer er en permanent påminnelse om fortiden som mange søker å kvitte seg med. Det er mange tatovering fjerning metoder tilgjengelig, me

 • Hvordan bruke Zeno Acne Remover
  - 阅 0

  Prøver å bli kvitt zits med Zeno akne remover? Zeno er en liten dings som er rask og enkel å bruke og øker den helbredende prosessen med kvisene. Følg disse trinnene for å bruke Zeno. Du trenger Zeno akne remover enhet vev rubbing alkohol Speil Hvord

 • Hvordan lage Permanent Tattoo Ink
  - 阅 1

  Hvis du er komfortabel blande kjemikalier og ganske godt bevandret i kunsten å tatovere, kan du lage din egen blekk på kjøkkenet. Du trenger bare noen få forsyninger lett tilgjengelig form en kjemisk leverandør, en blender og litt tid. Det er utrolig