Amopage

Hvordan slå på en PC berøringsskjerm

- Views 0
Advertisement

Hvordan slå på en PC berøringsskjerm


Hvordan du slår på en berøringsskjerm er delvis avhengig av operativsystemet og delvis på maskinvaren. For Windows-enheter med berøringsskjerm, kan berøre skjermen bringe den ut av dvalemodus, men det vil ikke fungere hvis PCen har blitt slått ned. Selv strømknapper varierer avhengig av enheten. Noen ganger kan du bare trykke på knappen; Men med tabletter, må du kanskje å holde strømknappen nede i fem sekunder. Hvis du nettopp har koblet en ny touch skjerm til en datamaskin, må Windows oppdage den automatisk. Men hvis den ikke reagerer, må du kanskje kalibrere den først.

Slå på en PC berøringsskjerm

Trykk på skjermen først. Hvis enheten er i hvilemodus, kan du bare berøre skjermen vekke den opp. Du kan bli bedt om å skrive inn Windows-passordet, eller ikke, avhengig av hvor lenge enheten har vært i dvale. Hvis det var i ventemodus, er et passord ikke nødvendig.

Se etter strømknappen, hvis berøre skjermen ikke våkner opp PCen. På nettbrett, er det som Microsoft Surface og de fleste Asus tabletter vanligvis på kanten av enheten. Hvis det er tre knapper, de to som ser det samme ville være volumknappene og den tredje, vanligvis litt større, er strømknappen. På en laptop, kan strømknappen være på kanten, eller i nærheten av tastaturet, og er vanligvis merket med den universelle kraften symbol - en åpen sirkel med en strek. På stasjonære datamaskiner, er strømknappen vanligvis på forsiden av datamaskinen saken.

For bærbare og stasjonære, trykker du på strømknappen og slipp den. For tabletter, trykk og hold knappen i omtrent fem sekunder. Hvis dette ikke fungerer, må du kontrollere at enheten er koblet til en strømforsyning og prøv igjen. Noen tabletter må være plugget i en halv time eller så før de kan slås på, hvis batteriet er helt utladet.

Aktivering av en nye berøringsskjermen

Koble touch skjerm til din Windows 8 PC og deretter slå på både PC og skjerm. Trykk på skjermen for å logge inn eller for å aktivere en app. Hvis ingenting skjer, må du konfigurere Windows Touch innstillinger.

Direkte markøren til nederste høyre hjørne av skjermen med musen og flytte den opp. Klikk på "Innstillinger" og deretter "Endre PC innstillinger." Velg "PC og enheter," klikk "PC Info". Se på Pen og Touch innstillingen for å være sikker touch er aktivert. Hvis det ikke er det, sjekk produsentens nettside for å se om du trenger nye drivere.

Åpne søke sjarm igjen og skriv "kalibrere" i søkefeltet. Velg "kalibrere skjermen for penn eller ta inngang." Kontroller at skjermen blir vist er skjermen du bruker.

Klikk på Kalibrer, og klikk deretter på "Setup". Følg instruksjonene på skjermen for å kalibrere berøringsskjerm.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sla-pa-en-pc-beroringsskjerm/ "

相关文章!
 • Hvordan slå hjemme i en Sykehjem anlegget Hvordan slå hjemme i en Sykehjem anlegget
  - 阅 1

  For hundre år siden, "gamle folk hjem" var nettopp det - boliger som huset eldre. Folk åpnet enten opp sine hjem for å ta i eldre klienter eller i enkelte tilfeller, de rike begavet sine store boliger og herskapshus til eldre-omsorg stiftelser.

 • Hvordan slå en gammel Lantern Inn i en bordlampe Hvordan slå en gammel Lantern Inn i en bordlampe
  - 阅 2

  Gamle olje lanterner er et attraktivt tillegg til enhver dekor. Hvorfor ikke ta med den gamle lykt inn i dette århundret ved å konvertere den til en elektrisk bordlampe? Det er ikke bare vil se bra ut, men det vil også være en svært funksjonell lyski

 • Hvordan slå en garasje inn i et hjem Gym
  - 阅 1

  Hvordan slå en garasje inn i et hjem Gym. Working ut hjemme er mer praktisk enn å reise til et treningssenter. Det kan spare tid og i det lange løp kan også spare penger. Hvis du tror du ikke har plass til å trene hjemme vurdere å slå garasjen inn i