Amopage

Hvordan slå på en internt trådløst kort på en Gateway PC

- Views 1
Advertisement

Hvordan slå på en internt trådløst kort på en Gateway PC


Et internt trådløst kort kan du få tilgang til Internett og en hjemme- eller bedrifts datanettverk uten maset med å bruke en Ethernet eller annen type nettverkstilkobling. Det trådløse kortet griper kommunikasjon signal strømmer gjennom luften og behandler signalet gjennom operativsystemet Gateway PC Windows slik at du kan få tilgang til nettsteder, e-post og relaterte Internett-baserte tjenester. Men i likhet med andre enheter i datamaskinen, må du slå på den interne trådløse kortet i Gateway PC før du bruker den.

Slå på det trådløse kortet

 • 1

Slå på datamaskinen, hvis den er av.

2

Trykk og hold inne "Fn" tasten på tastaturet til datamaskinen.

3

Trykk på "F2" -tasten i øvre raden med taster på tastaturet. Den trådløse Internett-kortet tilknytning verktøyet vil begynne å søke etter et trådløst signal.

Koble til en signal

1

Klikk "Start", "Koble til".

Hvis din Gateway PC kjører Windows 7, klikker du på Windows-symbolet på oppgavelinjen. Klikk på "Control Panel", "Nettverk og Internett", "Vis nettverksstatus og oppgaver."

2

Klikk på den trådløse tilkoblingen du vil koble til.

Hvis du bruker Windows 7, klikk på "Koble til et nettverk", og klikk deretter på den trådløse tilkoblingen du vil koble til.

3

Klikk på "Connect". Skriv inn den trådløse tilkoblingen nettverk passord (SSID), hvis du blir bedt om. Klikk "Next".

4

Klikk "Koble til likevel," hvis du blir bedt med en melding om sammenhengen ikke er sikker.

5

Klikk på "Close". Åpne din Gateway PC nettleser eller e-postprogram for å begynne å bruke Internett-tilkobling.

Hint

Vær forsiktig når du bruker en usikret Internett-tilkobling. Din personlige informasjon er utsatt for noen andre på og bruker tilkoblingen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sla-pa-en-internt-tradlost-kort-pa-en-gateway-pc/ "

相关文章!
 • Hva er et internt trådløst kort? Hva er et internt trådløst kort?
  - 阅 1

  Når du kjøper en datamaskin, har du mulighet til å kjøpe en stasjonær eller en bærbar datamaskin. Når du tar med deg datamaskinen hjem, kan du enten koble datamaskinen til Internett via en kablet tilkobling eller en trådløs tilkobling. Hvis du velger

 • Hvordan Slå opp verdien av baseball kort Hvordan Slå opp verdien av baseball kort
  - 阅 1

  Slå opp verdien av en samler baseball kort ved å finne den i Beckett prisguide på baseball kort og bestemme tilstanden av kortet. Finn verdifulle baseball kort som er i høy etterspørsel og god stand med tips fra eier og operatør av et kort butikk i d

 • Hvordan teste hastigheten på et trådløst kort Hvordan teste hastigheten på et trådløst kort
  - 阅 0

  Mange trådløse kort annonsere hastigheter på opptil 54 megabit per sekund (Mbps). Mesteparten av tiden, men det føles ikke som den trådløse tilkoblingen på din bærbare eller stasjonære datamaskinen er det fort. Og det er fordi det ikke er. Omtrent ha