Amopage

Hvordan slå av telefonnummer Anerkjennelse i Skype

- Views 2
Advertisement

Hvordan slå av telefonnummer Anerkjennelse i Skype


Skype er et gratis verktøy som brukes til å ringe over Internett. En Skype installasjon kan legge verktøy til Internet Explorer, for det meste i form av telefonnummer gjenkjenning, eller PNR. PNR vil automatisk oppdage telefonnumre på en nettside og gir deg muligheten til å ringe dem umiddelbart ved hjelp av Skype. Noen brukere kan finne dette påtrengende. Du kan avinstallere denne funksjonen ved hjelp av Internet Explorer.

Bruksanvisning

Åpne Internet Explorer ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller finne den gjennom Start-menyen.

Klikk på Skype-ikonet på Internet Explorer-verktøylinjen under adresselinjen. Hvis du ikke klarer å finne dette ikonet grunn til å ha for mange ikoner, klikker du på pilen som ligger til høyre for ikonene for å vise de resterende ikoner.

Velg "Fjern Skype add-on for IE" fra rullegardinmenyen. Tillegget blir automatisk fjernet fra Internet Explorer. Start Internet Explorer for at endringene skal tre i kraft.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sla-av-telefonnummer-anerkjennelse-i-skype/ "

相关文章!
 • Hvordan slå et telefonnummer Extension Hvordan slå et telefonnummer Extension
  - 阅 0

  Telefonutvidelser tilbyr utvidet katalog alternativer for situasjoner der bruk av vanlig telefonsystemet er upraktisk, for eksempel et kontorbygg der potensielt hundrevis av individuelle telefoner er brukt. Bruke tradisjonelle telefonutvidelser betyr

 • Hvordan Slå opp Plassering av et telefonnummer Hvordan Slå opp Plassering av et telefonnummer
  - 阅 0

  Det er flere grunner til at du kanskje ønsker å slå opp plasseringen av et telefonnummer. For eksempel, kanskje du ønsker å vite mer om et tall som vises på telefonens nummervisning. Eller kanskje det eneste kontaktinformasjonen du har for noen er et

 • Hvordan slå hjemme i en Sykehjem anlegget Hvordan slå hjemme i en Sykehjem anlegget
  - 阅 1

  For hundre år siden, "gamle folk hjem" var nettopp det - boliger som huset eldre. Folk åpnet enten opp sine hjem for å ta i eldre klienter eller i enkelte tilfeller, de rike begavet sine store boliger og herskapshus til eldre-omsorg stiftelser.