Amopage

Hvordan Skrubb din egen kreditt

- Views 0
Advertisement

Hvordan Skrubb din egen kreditt


Det finnes ingen enkle reparasjoner for en kreditt score. Reparere kreditt tar tid, engasjement og konsistens. Det er imidlertid noen tiltak du kan ta som vil bidra til å øke poengsummen din relativt raskt.

Bruksanvisning

 • 1

Finn ut din kreditt score. Nettsteder som annualcreditreport.com gi tre gratis kreditt-rapporter hvert år, med score koster mellom $ 5 og $ 10. Gjøre investeringer, slik at du kan forstå poengsummen din og hvordan den kan forbedres.

2

Sjekk din kreditt rapporten grundig for eventuelle feil. Det kan være lurt å få en kreditt rapport fra flere selskaper og sammenligne dem, bemerker eventuelle avvik mellom dem. Grundig følge opp eventuelle bekymringer du har om fordreid informasjon. Elementer som kan dukke opp feil inkludere kontoer som ikke tilhører deg, utestående gjeld som du faktisk har betalt seg, sen betaling som ikke var veldig sent, osv tilstedeværelse av noen av disse på kreditt rapporten vil negativt påvirke resultatet .

3

Betale eventuelle utestående bøter. Disse kan omfatte bøter for bibliotekbøker, leiefilmer og andre elementer som starter små og akkumulere. Selv om det ikke kan være praktisk å betale disse av, påvirker de har på kreditt score vil gjøre det vel verdt pengene.

4

Hold deg oppdatert på eventuelle forsinkelsesrenter. Selv om regninger har vært konsekvent for sent, vil gjøre din kontoer nåværende øke din kreditt score. Når du har fanget opp på betalinger, gjør det til en prioritet å betale dem i tide i fremtiden.

5

Gjør delbetalinger. Hvis du er rett og slett ikke i stand til å betale ned utestående regninger i sin helhet, i hvert fall begynne med å lage delbetalinger. Betaler bare en liten mengde er betydelig bedre enn å betale noe i det hele tatt.

6

Ikke kombinere all gjeld til ett kredittkort. Mens tilbud som "seks måneder uten interesse" vil spare deg noen penger på kort sikt, vil det koste deg mer i det lange løp på grunn av hvordan det vil påvirke din kreditt score. Hvis all gjeld er på ett kort, vil det vises at du er nær maxing ut ditt kredittkort. Snarere prøve å holde alle kortene dine under 30 prosent av det maksimale.

7

Pass på å ikke stenge kontoer du har nedbetalt. Stenger disse kontoene vil gjøre kreditt historie ser ut til å være kortere og mindre troverdig. Som en generell regel, kredittkort som har en høy maksimal og lite eller ingen gjeld er alltid et positivt tilskudd til kreditt.

8

Åpne to eller tre nye kredittkontoer, og betale dem trofast. Ikke la deg selv en sen eller savnet betaling. Du bør også være forsiktig med å tempoet selv når du åpner nye kredittkort, som starter for mange i løpet av kort tid vil føre til at kreditt score for å slippe.

9

Snakk med en kreditt rådgiveren. Hvis du fortsatt befinner deg overveldet av tanken på å korrigere kreditt, bør du snakke med en fagperson som kan jobbe en på en med deg og din situasjon. Men vær forsiktig for å unngå svindel. Mange mennesker søker å dra nytte av personer som er desperat etter å forbedre sine kreditt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrubb-din-egen-kreditt/ "

相关文章!
 • Hvordan starte din egen bedrift - Hva om du har ingen kreditt? Hvordan starte din egen bedrift - Hva om du har ingen kreditt?
  - 阅 0

  Det er veldig vanskelig å starte din egen bedrift uten kreditt. Men la oss si at du er en høyskole student med en glimrende idé som vil rocke verden, men du kan ikke låne nok til å betale for flygeblad å sirkulere på campus. Den gode nyheten er at du

 • Hvordan lage din egen Basketball Sko
  - 阅 4

  Sko gjøre en slik fashion statement om hvem vi er og hva vi liker. Sko kommer i alle fasonger, størrelser og varianter. Basketball sko er en av de mest populære typer joggesko for to grunner: De gir komfort og stabilitet mens du spiller basketball, o

 • Hvordan bygge din egen Nike sko Hvordan bygge din egen Nike sko
  - 阅 1

  Du elsker passformen og følelsen av en god par Nike sko, men befinner deg skremt av noen av de over toppen fargevalg. Hvis bare det var en måte for deg å ha noen innspill i produksjonslinjen, slik at du kan designe et par sko som ble tilpasset for de