Amopage

Hvordan skrive ut Kort fra regneark

- Views 0
Advertisement

Hvordan skrive ut Kort fra regneark


Enten du trenger å tildele plasser for gjester på et bryllup, eller deltakere på en konferanse, vil folk sette pris på å vite hvor du skal sitte. Trykte bordkort vil ikke bare hjelpe folk med å finne sine plasser lett, men de låner også en aura av profesjonalitet til ditt arrangement. Med litt arbeid, kan du skrive ut bordkort fra et regneark, selv om du har en lang liste.

Du trenger

Kartong eller papir

Bruksanvisning

Åpne eller lage din navneliste i regnearkprogrammet. For dette eksempelet, vil vi bruke Excel 2007. Sørg for at hver kolonne er merket; kolonnenavnet vil bli brukt til fletting. For eksempel, hvis din første kolonnen inneholder navnene, kan du gi den kolonnen navnet "Navn" i celle A1. Hvis andre kolonnen inneholder en tabell nummer for hver person, som kan kolonnen være merket "Table_Number" i celle B1.

Lagre og lukk regnearket.

Åpne et nytt ark i tekstbehandlingsprogrammet. For dette eksempelet, vil vi bruke Word 2007, men andre programmer har lignende instruksjoner.

Klikk "Start utskriftsfletting" under "masseutsendelser" -kategorien. Velg "Etiketter". Velg merket for bordkort fra "label leverandørene" drop-down boks og den tilsvarende produktnummer. For eksempel "Avery US Letter" og produktnummer "5302" Velg en 4-tommers telt kort. Hvis det ikke er passende etikett leverandør eller hvis du ønsker å lage bordkort fra bunnen av, klikker du på "New Label" -knappen. Skriv inn dimensjonene av kortene i "Etikett Detaljer" popup-vinduet. Klikk "OK" når du er ferdig. Du vil nå se et blankt ark i Word med skisserer for bordkort.

Klikk "Velg mottakere" fra "Start utskriftsfletting" gruppe. Klikk "Bruk eksisterende liste." Finn regnearket navn i listen over dokumenter, og klikk "Åpne". Regnearket skal nå være koblet til tom flettedokumentet.

Sette inn flettefeltene i den første tomme plassen kort. Klikk "Sett inn flettefelt" fra "Skriv & Insert Fields." Velg feltene du vil skal vises i kortet - "Table_Number" for eksempel, "Navn" og Påfør noen formatering til feltene som du vil, for eksempel fet, sentre eller forskjellige skrifter. For eksempel kan det være lurt å trykke "Enter" et par ganger for å komme til sentrum av kortet før du setter "Navn" -feltet.

Klikk "Oppdater Etiketter" fra "Skriv & Insert Fields" gruppe å fylle alle kortene med feltene.

Klikk "Forhåndsvis resultater" for å se hva kortene dine vil se ut når de skrives ut. Hvis du er fornøyd med resultatene, er du klar til å skrive ut.

Legg riktig papir eller papir i skriveren, i henhold til instruksene for skriveren. Trykk på "Skriv ut".

Hint

Ikke bruk mellomrom i kolonnenavnene i regnearket de; men bruker en strek eller skape kolonnenavnene uten mellomrom.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-ut-kort-fra-regneark/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive ut et Excel regneark med bakgrunn Hvordan skrive ut et Excel regneark med bakgrunn
  - 阅 0

  Forbedre regneark i Microsoft Excel 2013 ved å bruke og skrive ut en bakgrunn. Du kan bruke Sideoppsett bånd til å justere utseendet på regnearket, inkludert utskriftsområde, bakgrunn og rutenett. Sette inn celleskygge til regnearket hvis du vil skri

 • Hvordan skrive en kort dikt om en bok Hvordan skrive en kort dikt om en bok
  - 阅 0

  Skrive en kort dikt om en bok er en effektiv måte å oppsummere et emne, tema eller tegn på en kunstnerisk måte. Poesi er beskrivende og følelsesmessig, slik at du kan fokusere på elementer i boken som inspirerte, fascinert eller flyttet deg. Du vil i

 • Hvordan skrive en kort essay beskriver Bakgrunn Hvordan skrive en kort essay beskriver Bakgrunn
  - 阅 0

  Skrive om seg selv er ikke så lett som folk tror. Thought, planlegging og skriveferdigheter er forutsetninger for å skrive et kort essay. For å beskrive din bakgrunn, må du være i stand til å velge viktige elementer i livet ditt. Legging dem ut klart