Amopage

Hvordan skrive ut Iron-On Letters

- Views 10
Advertisement

Hvordan skrive ut Iron-On Letters


Iron-on bokstaver, skrives ut fra datamaskinen, har uendelige bruksområder, spesielt hvis du har elever i skolen. Gjør skjorter til Pep rally, konserter, for venners gaver, eller for klasse prosjekter. Gjør bakgrunner for skuespill eller presentasjoner. Lag en setning eller uttrykke deg selv med bare en gruppe av jern-on bokstaver og et stykke stoff.

Du trenger

Maling eller bildeprogram

Blekkskriver

8 tommer x 10 tommer jernoverføringspapiret

Bruksanvisning

Mate ett stykke jern-on transfer papir i skriveren. Sjekk skriverens innstillinger og baksiden av papiret for å være sikker på at du skal skrive ut på riktig side av papiret. Baksiden har vanligvis utskrift på den som forteller deg det er på baksiden, og fronten er strukturert.

Utforme bokstavene du ønsker å skrive ut i et bilderedigeringsprogram. Hvis du trenger for å lage fancy fargerike fonter, design i en maling program som Adobe Photoshop eller Paint.net. Når du er ferdig, reversere brev bildene for å se ut som et speilbilde av hva du vil den endelige uttrykk eller ord se ut. Når man overføre bildet, vil det omvendt tilbake til sin opprinnelige retning på stoffet.

Når du har skrevet ut design eller bokstaver, hold arket opp til prosjektet for å sjekke at det er riktig størrelse, farge, etc. Deretter mate et annet ark med overføring papir i skriveren hvis bokstavene ser riktig og er speilbilder. Skriv ut så mange kopier som du trenger for ditt prosjekt.

Hint

For å lagre overføringspapir, som vanligvis er dyrere, kan du bruke et stykke kopipapir som en testside før du skriver bokstaver på overføringspapiret.

Overføringspapir kommer vanligvis i en standard 8-tommers med 10-tommers størrelse, så justere mengden papir som brukes basert på størrelsen på bokstavene. Hvis du har en spesialitet skriver, kan du kutte papiret til andre størrelser som 4 inches med 6 inches eller kjøpe større format fra spesielle leverandører.

Sørg for at stoffet er jern-vennlig. Test en jern-on brev på en test stykke stoff.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-ut-iron-on-letters/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive om Ironi i en litterær Essay Hvordan skrive om Ironi i en litterær Essay
  - 阅 0

  Å skrive om ironi i et litterært essay, er et viktig første skritt for å identifisere spesielle eksempler på ulike former for ironi som finnes i litteraturen. Etter å identifisere ironi, komme opp med et argument om hvordan den brukes i et stykke lit

 • Hvordan skrive Country Club Anbefaling Letters Hvordan skrive Country Club Anbefaling Letters
  - 阅 0

  Noen ganger er det vanskelig å vite hvor du skal begynne når det gjelder å skrive et anbefalingsbrev. Du ønsker å presentere den personen på en måte som fremhever kvalitetene som en country club verds. Personen vil også sette pris på din vilje til å

 • Hvordan skrive problem Solution Business Letters Hvordan skrive problem Solution Business Letters
  - 阅 0

  Mange bedriftseiere gruer skriver samling bokstaver og formelle unnskyldninger for frykt for å støte eller videre fornærme sine kunder. I begge tilfeller må du ta en viktig bekymring og samtidig opprettholde kunde goodwill. Når du forstår noen grunnl