Amopage

Hvordan skrive protokoll fra en 4-H Meeting

- Views 0
Advertisement

Hvordan skrive protokoll fra en 4-H Meeting


Mer enn syv millioner unge mennesker i USA tilhører en 4-H klubb. Hver klubb har flere møter og referater fra disse møtene fungerer som en oversikt over hva som ble diskutert og avgjort. Den 4-H organisasjon utgir retningslinjer for hvordan å ta minutter på 4H- møter basert på gode generelle forretningspraksis.

Du trenger

møte agenda

Highlighter

Tar Minutter

Skaff dagsorden. Med en merkepenn, merker de ulike tema for diskusjon. Du må ta notater for hver av de elementer av virksomheten på dagsorden.

Skrive ut en liste over personer invitert til møtet. Bruk denne til å sjekke ut hvem som faktisk deltar og legge til navnene på noen ekstra deltakere.

Ta notater, knyttet dem til sakene på dagsorden. For hver virksomhet element, holde oversikt over hvem som snakket, hva de sa, noen stemmer tatt og eventuelle handlingsplaner utviklet. Ta notater i nok detaljer, slik at du husker innholdet i diskusjonene, men ikke i for mye detalj som du savner det som er sagt mens du skriver.

Skrive protokollen

Skriv protokollen så snart etter møtet som mulig. Diskusjonen vil bli frisk i tankene dine i tilfelle du ikke kan lese noen av notatene eller du savnet å skrive noe ned.

Skriv navnet på 4-H organisasjon og datoen øverst på siden. Også indikere hva slags møte det er, kanskje en månedlig møte, et spesielt møte eller en generalforsamling.

Merk tiden at møtet ble kalt til å bestille og av hvem. Dette vil vanligvis være klubbpresident eller den som opptrer i denne rollen for dette møtet.

I neste avsnitt, skriver at referatet fra siste møte ble lest. Også indikere noen diskusjon om dem og om klubbens medlemmer godkjent dem.

Ved hjelp av notatene fra møtet, skriver detaljer om eventuelle virksomhet elementer diskutert. Inneholde navnet på som reiste elementet, som snakket om det og alt er sagt, noen beslutninger og eventuelle handlingsplaner utviklet. For handlingsplaner, gjøre oppmerksom på forventet sluttdato. For eventuelle bevegelser gjort under møtet, detalj som gjorde bevegelse og hva resultatet av stemmene var.

Hold overskriftene oppført i agendaen. Vanlige seksjoner inkluderer "gamle virksomheten", "new business" og "medlemmenes rapporter."

Gi detaljer på slutten av protokollen om tid og sted for møtet. Det siste er skrevet i protokollen bør være tidspunktet da møtet ble avsluttet og som gjorde bevegelse for å avslutte den. Gjør plass for klubben presidenten til å undertegne protokollen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-protokoll-fra-en-4-h-meeting/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive ut fra et digitalt kamera til en fotoskriver
  - 阅 1

  Utskrift av digitale bilder er blir lettere og lettere. Du kan skrive ut direkte fra et digitalt kamera til en fotoskriver uten datamaskiner eller ledninger. Bare følg disse trinnene, og du skal skrive ut bilder av kort tid. Du trenger Digitalkamera

 • Hvordan skrive ut fra en Mac-datamaskin Hvordan skrive ut fra en Mac-datamaskin
  - 阅 4

  Gjøre overgangen fra en PC til en Mac kan være som å lære et nytt språk. Men som du raskt vil oppdage, er læringskurven faktisk ikke så bratt. De fleste snarveier felles for operativsystemet Windows har sammenlignbare snarveier på en Mac. Det finnes

 • Hvordan skrive ut fra en iPod Touch Hvordan skrive ut fra en iPod Touch
  - 阅 0

  Utgitt i september 2007, er iPod touch en personlig mediespiller med en app-basert, multi-touch grensesnitt. Ikke bare kan iPod touch spille musikk, men det kan også brukes til å skrive dokumenter, ta bilder, boken et fly eller reservere en film bill